Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
576
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1998 bmw 5.20i servis bakımlı 34500
X
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pazarlıksız 34500
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


YETKİLİ SERVİS BAKIMLI -DSP SİSTEMİ - ÇİFT CAM - KONFOR KOLTUKLU
HASAR KAYDI YOK SAYILIR. 1-2 LİRA ÇIKABİLİR. KAZASI YOK. BOYALI PARÇALAR İŞARETLİ. KAPUTU YETKİLİ SERVİSDE 500 LİRAYA BOYATILMIŞTIR, BU İŞLEMİN YETKİLİ SERVİS FATURASI MEVCUT. SOL ARKA KAPI PARK HALİNDE DOKUNMA SEBEBİYLE 400 LİRAYA BOYATILMIŞTIR. SAĞ ARKA KAPIDA BOYA GÖRÜNÜYOR AMA SEBEBİNİ BİLMİYORUM. DİĞER KISIMLAR TAMAMEN ORJİNAL BOYASI İLE DURUYOR.
AYNI ÖZELLİKLERDE VE KONDİSYONDA BİR ARACI 40 BİNDEN AŞAĞI BULAMASSINIZ. BULURSANIZ İLAN NO GÖNDERİN FİYATI İNDİRERECEĞİM.
*KONFOR KOLTUKLAR ( HAFIZA-OMUZ KIRMA, BEL VE SIRT ŞİŞİRME)
*ORJİNAL DSP SES SİSTEMİ (10 HOPARLÖR - 2 SUBWOOFER)
*ÇİFT KAT CAM (ÖN CAM HARİÇ TÜM CAMLAR ÇİFT KATLIDIR)
*İÇ VE DIŞ DİKİZ AYNALARI OTOMATİK KARARIR HAFIZALIDIR.
Aracın dışı içi konsolu kapı içleri taban kaplaması tamamı laciverttir. Özel istek üzerine fabrikasyon olarak böyle yapılmıştır.
TAKAS, ÇEK, SENET OLMAZ, SADECE NAKİT.
AYNISI 20 BİN LİRAYADA VAR DİYE DÜŞÜNMEDEN ÖNCE OKUYUN >
DİĞER İLANLARDA FOTOĞRAFLARA BAKIP ALDANMAYIN. 2 tane tampona 2 tane janta kanıpta bmw almayın. Önce bu aracı yakından görün sonra diğer araçlara gidin. BMW nin ucuzunu almayın başınız ağrımasın. Motoruna anahtar değmemiş, sıfırdan şu anki km ye kadar tüm bakım kayıtları olan TR deki tek araç.
BMW de En fulü en dolusu diye birşey yok, her bir araç küllük gözüne varana kadar opsiyonel, ilk sahibi bu opsiyonları almış veya almamış olabilir. Bu sebeple ilanları iyi kontrol edin. Aynı model aynı motorlu araçların fiyatlarının değişken olmasının sebebi bu.
İÇİ DIŞI SIFIR GİBİ, gönül rahatlığıyla söylüyorum bunu, koltuklar halılar konsol direksiyon sanki fabrikadan çıkmış gibi. sıfır kokusu bile var.
Yakıt Sürekli uzun yolda iseniz 7-8 litre, istanbul şehir içi ve d100 karışık 12-13 litre, istanbul şehir içi çok yoğun trafikte 16 litre civarıdır.
Lpg deposu gizlidir, yedek lastik taşınamıyor bu yüzden, 44 litre lpg deposu var. Lpg ruhsata işlenmiştir ve 186 binde lpg takılmıştır.
Borusan çıkışlı, alım faturasından tutun bugüne kadarki tüm yetkili servis bakım kağıtları duruyor. 100 sayfaya yakın dosyası var. Bu şekilde dosyalı kayıtlı araç bulamassınız. İsteyene mail atabilirim.
Aracın özellikleri yazmakla bitmez fakat aşağıdaki özellikleri neredeyse hiçbir araçta bulamassınız.
BU DONANIMLARI ALACAĞINIZ DİĞER BMW LERDE VARMI BİR BAKIN:
*Çift katlı cam (evdeki camlar gibi her bir cam 2 kat şeklinde ve arasında boşluk var)

*Konfor tip hafızalı koltuklarıdır (3hafızalı), koltuk başlıkları dahi elektriklidir, Omuz hizasından kırılma fonksiyonu vardır, tüm fonksiyonları kumanda kısmında elektrikli olarak ayarlanır. Mekanik bel desteği değil gerçek bel desteği olan koltuk şişirme vardır bildiğiniz koltuğun arkası şişebiliyor ve bunu belinize göre aşağı yukarı alabiliyorsunuz.
*Sadece iç ayna değil, dış yan aynaları bile otomatik kararır ve hafızalı koltukların ayarına göre otomatik ayarlanır. Ön cam hariç tüm camlar çift katlıdır aynı evlerdeki camlar gibi iki cam arası boşluk vardır. Individual olduğundan bir çok eklentisi vardır. Sadece sunroof ve koltuk ısıtma yoktur.
*DSP SES SİSTEMİ, 6 önde, 4 arkada, +2 adet subwoofer olmak üzere toplam 12 hoparlör. Orjinal bmw amfi vardır. Sonradan takma birşey değildir. 6 lı cd değiştirici mevcuttur.
Bu 4 özellik çoğu araçta yok. Hatta konfor koltuklu araç veya çift camlı araç bulamassınız piyasada. Diğer özellikleri saymaya gerek yok.
4 adet sıfır lastik, Tamamen masrafsız. Sıfır araç almış gibi gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Sol arka kapıya park halinde dokunduklar boyattım resimleri mevcut, sağ marşbiyel hafif ezikti düzeltip boyattım. Kaput yetkili servisde boyandı. Sağ arka kapı yine yetkili servisde boyandı. Boya haricinde düzeltme çekiçleme çektirme vs yoktur.
Aldıktan sonra aşağıdakileri yaptırdım. Titiz olduğum için zamanı gelmeden bazı parçaları değiştirttim.
Yeni takılmış atiker lpg, 1400 TL
Su devirdaim değişti 250 TL
Fan göbeği değişti 250 TL
Bujiler değişti. 80 TL
Arka balatalar ve diskler değişti. 360 TL
Arka yaylar değişti. 360 TL
Arka ve orta fren hortumları değişti. 350 TL
Marş motoru değişti. 350 TL
Yağ Bakımı yapıldı. 280 TL
Benzin filtresi değişti. 100 TL
El freni telleri değişti. 200 TL
Arka cam stop değişti - 50 TL
Arka sağ-sol ve ön sol hız sensörleri değişti - 600 TL





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 27 Haziran 2016; 13:50:44 >

L
8 yıl
Yüzbaşı

İlan no veya link atarsanız güzel olur,ayrica km şehir vb. belirtmemişsiniz.
Hayırlı satışlar...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: loki17

İlan no veya link atarsanız güzel olur,ayrica km şehir vb. belirtmemişsiniz.
Hayırlı satışlar...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yetkili-servis-bakimli-dsp-ses-sistemi-sifir-ayarinda-314194173/detay/

bir arkadaşla anlaştık yarına satılacak galiba. üzülerek satıyorum borç var yoksa satacağım bir araç değil. kesinlikle bir eşi olmadığını biliyorum. 18 yaşında araç yetkili servis bakımlı bir tane daha yoktur. 40 bin üstünde muadilleri ama yapacak birşey yok. nasip diyelim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
8 yıl
Yüzbaşı

İnşallah değerini bilene gider, hırpalanmamış e39 bulmak gerçekten zor.




Bu mesajda bahsedilenler: @xenofx
X
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

1,5 yıl önce 36500 e sattım. şimdi almaya kalksam 45 den aşağı yok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

1,5 yıl önce 36500 e sattım. şimdi almaya kalksam 45 den aşağı yok.

Cok guzel arabalar. Bende bayiliyorum ama almaya cesaret edemiyorum. Arabayi resmen gömuyorlar.

Tamirci bulma ve sık arıza verme açışından. Bu konuda sizin görüşünüz nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tamirci parca problemi yok. Çoğu elektronik parça AliExpress de var. Ben 5-6 lira masraf ettim ama zamanı gelmeden herşeyi degistiriyordum. 2 yılda 5-6 bin.



Bütün ABS sensörleri değişti mesela. İsik kontrol ünitesinde tarnsistor yandı. Bunlari kendim yaptım. Haricinde şaft bakımı amortisör yay disk rulmanlar kayışlar Vesaire. Yağ bakımı zaten 400 lira.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Sıfır araçtı benimki her gören hayran kalıyordu.

Ben sattığım zaman olması gereken fiyata sattım. Paranız hazır beklerseniz güzel ilk el araç bulursunuz. En az bı 6 ay sabretmeniz lazım. Benim sattigim aracımın bir eşi daha bulunmaz, DSP konfor koltuk çift cam vs çok az sayili araçta var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 10 Mart 2018; 12:20:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

Kasaya bak valla ne araba çıkarmış adamlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

X
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kafama tüküreyim niye sattıysam. bulunmuyor artık. sonraki kasa hoşuma gitmiyor. son kasa ise ateş pahası. bitti güzelim e39 lar. bir kaç tane temiz var ama onlarda en boş versiyonları üstelik 60 bin istiyorlar hayatta satılmaz o rakamlara.

dsp si olan, tem fonksiyonlu omuz kırmalı koltukları olan, çift kat camı olan, sunroof olan, içi sıfır gibi bir e39 bulsakta alsak. dsp ve omuz kırma koltuklu araç neredeyse yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.