Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1600 TL Infinix Hot 8 64-4GB/5000mAh/MT6762/13MP-8MP/6.52(720x1600)
C
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Bu fiyata amiral gemisi aldığımız dönemlerden bu markalara düştüğümüz günlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürler.
Yoruma Git
Yorumun Devamı damn2u - 3 yıl +20
D
3 yıl
Yarbay

Bu fiyata amiral gemisi aldığımız dönemlerden bu markalara düştüğümüz günlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürler.



M
3 yıl
Yarbay

İyicene cılkı çıktı, uzakdoğu'da 3-5 kişi bir araya gelip marka çıkartıyor çünkü bu işte kolay ve tatlı para var, parça üretimlerinde her şey otomatiğe bağlanmış, 0.5, 3, 5 dolarlara mâl edip bastır, geriye biraz yazılım arayüz falan kalıyor. :)

Dertsiz başınıza dert almayın, canınız sıkılmasın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Şubat 2021; 0:10:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Binbaşı

Koy cebine 20.000 doları geç çin'e made in şehmuz diye telefon bastır çek 1 parti malı getir amazon tr hepsiburada, trendyol'a aç dükkanını yaslan arkana sonra ufak bir indirim için firmalar kapını çalar zaten,sonra buraya fiyat ile ilgili ucuz diye millet linkini koysun Aynen dediğiniz gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MühendisMurat
M
3 yıl
Yarbay

Hocam inan Xiaomi çöpü de bunun bir tık üstü, ucuz diye o kadar abartıldı ki, her elime geldiğinde iğrenerek bakıyorum ekrana, tam bir takoz telefonlar, kendi uygulamalarında reklam çıkıyor puhaha, menüleri görsen yarım yamalak türkçe falan çok kötü ya.

Üstüne bir de çin'e veriler gidiyor, SAR değerleri havada uçuyor vs. sıcak fırsatlara hep yazıyorum bedava peynir sadece kapanda olur, ucuz etin yahnisi de olmaz ama tabi ölücüler kızıyor buna.

Edit: Oppo, Realme, Honor, Poco, Meizu, Huawei(amiral hariç) alayı aynı şey.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Şubat 2021; 23:24:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ResistibiLiTy
F
3 yıl
Yarbay

Poco X3 1900 TL ye imei kayıtsız tercih edilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.