Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
2392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
14.5 yaş 175 boy
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Yaşım 14.5 5 ay sonra 15 olacağım boyum 175.1-2 aydır boyuma çok taktım internete giriyorum 15 yaşındaki kişiler 180-190 boyum var diyorlar.Sorun ben de mi herkes yeni nesilin boyu uzun falan diyor kendimi kısa hissediyorum



Y
3 yıl
Teğmen

Aaa bu. Bende 14 yaşıma giricem 174 boy. Her gece yoğurt yedim 1 kase ve 2cm attım çok kısa sürede ama yoğurt bitti :(



F
3 yıl
Çavuş

18-19 a kadar yolun var



M
3 yıl
Çavuş

üzülme daha 21 yaşına kadar uzuycan bideo 190 boyum falan var diyenlerin de uzaması erkenden duracaktır.



B
3 yıl
Er

Kardeşim aynı yaştayız benim boy 1 65. Sen daha ne istiyorsun 1.75 boyun var çoğu yetişkinden uzunsun



D
3 yıl
Er

internettekiler bakma sen boşver gitsin. 1.75'ten uzun bir yetişkin olmak zaten yeterli.
1.75ten kısa olmak bazı konularda dezavantaj. 1.70'ten kısa olmak bazı konularda aşırı dezavantajdır. ancak insanlar bazı şeylerin eksikliğini diğer başka şeylerle kapatır.
fiziki üstünlük avantaj sağlasa da bu devirde en önemli olan beyindir.
şimdi asıl konuya gelirsek yetişkin olana kadar 1.80'i geçersin o da yeterli olur sana. 1.80 1.85 arası boy iyidir. biz türküz kardeşim öyle iskandinavyalılar gibi genetiğimiz yok ne olduğumuz belli. kimisi vücut geliştirme yapar ama birçok açığı olur avrupalı gibi gelişemez bir kası diğerinden farklı şekilde büyür yavaş büyür. diğerinin dişi bozuk olur başkasının başka hatası olur. he onlarda da hatalı olanlar var ama türkiye bir mozaik çok fazla ırktan genden besleniyor bizim kanlarımız. misal türkiye türkleri ortalama %10 doğu asya sibirya geni taşıyor yüzde 40 anadolu kafkas, ortadoğu 20-30, geri kalan karışık vs. gerçi bölgeden bölgeye değişiyor da enteresan genetik yapımız var. yörükler türkmenler bile böyle. onlarda da sadece asya geni çok az birşey daha fazla. onlar da izole ve göçebe yaşadıklarından farklı ırklardan kız alma olasılığı düşüyor ondan dolayı. onlara bak hep kısa kısa adamlar. nadirdir uzun insan.
misal atatürk var saç ve göz rengi pigmentasyonuyla oyna kara yap adamın herhangi bir konyalı türk adamdan farkı kalmıyor. benim bildiğim uzak neneleri arasında 1 bulgar ve 1 makedon var ondan kaynaklı o saç rengi pigmentasyonu farklılığı. yani her bölgede genetik farklılaştıran şeyler var. o yüzden dert etme kendine böyle konuları. atatürk de 1.70lik bir adamdı yani safkan orta asyalı falan da değildi ama yoldaşlarıyla beraber yaptıklarını görüyoruz. bu adamlar sayesinde nefes alıyoruz bu topraklarda. dedesi ahırda saklanan islamcılar ve 1.95 boyunda enikleri sayesinde değil.



M
3 yıl
Teğmen

31 yaşındayım 1.68 boyum var biz ne yapalım ?



X
3 yıl
Onbaşı

Zamanını ve psikolojini boşuna yorma. Sanıldığı kadar önemli bir olay değil bu, internette kime sorsan 190, 2m.



K
3 yıl
Onbaşı

yaw dostum 14.5 yaşındayım diyorsun illaki uzarsın



C
3 yıl
Er

Ben de 15 yasindayim her yerim killi 20 yasindaki adamdan daha cok ozelikle kollarimda.cok var



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Teğmen

ben de 14 im 184 im sen çok küçük kalmışsın



O
3 yıl
Yarbay

Ben 14 yaşında liseye 1.70 olarak başladım. Şuan 26 yaşındayım 1.97 boyundayım. Tabii genetik bir durum ama 14 yaş boyunu dert etmek için çok erken. Moral bozmak yok.



S
2 yıl
Çavuş

Ben 14 yaşında 160 dım 😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.