Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
12 Yıllık, 5 Yıl Tecrübe Jetonlu Hesaplar Satılır
W
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar ilan vermeden önce CS:GO oynayan arkadaşların daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm için buraya da bir konu açmak istedim.

Hesap Içerikleri: 7.seviye steam hesabı orjinal mail hesabı, 7 digit, 12 Yıllık, 5 Yıllık Tecrübe Jetonu, Half-Life 1 Pack, CS 1.6

Not: 5 yıllık tecrübe jetonu hesapta CS:GO satın alındıktan sonra otomatik olarak gelecektir. Hesaplar mail adresleri ile birlikte teslim edilecektir. Sıfır kullanılmamış hesaplardır.

Elimde fazla fazla hesap bulunmaktadır toplu alımlarda indirim yapabilirim. Tek hesap ücreti 45 TL olarak belirledim. Ödeme yöntemi olarak sadece paypal fakat farklı gönderim şekillerinde yardımcı olabilirim.

- Hesaplarda neden CS:GO bulunmuyor?
Steam hesabı alırken belki de en dikkat edilmesi gereken taraf budur arkadaşlar. Hesabı satın aldıktan sonra VAC gibi durumlar yaşamak istemiyorsanız bu hesapları tercih edebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 23 Şubat 2016; 17:48:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Fiyat 45 TL olarak güncellenmiştir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Teğmen

bir adet hesap satın almak ıstıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.