Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
404
Tıklama
0
Öne Çıkarma
11kw ev için fazla mı?
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Evde kullanmak amacı ile sanayi tipi bir makina alacağım ancak teknik özelliklerinde makinanın çalışma gerilimi 220volt, makina gücü 11kw ve rezistans gücü 33 adet x 325 W olarak belirtilmekte. Firma yetkilileri ile konuştuğumda evin tesisatını inceletmem gerektiği söylenmekte ileride bir sorun oluşmaması için.

Bu konuda fazla bilgim olmadığımdan dolayı yardımlarınızı ve yönlendirmenizi bekliyorum. Evdeki sigorta bunu kaldırmaz, enk birşey mi yaptırmak lazım bu durumda, ne yapılabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yarbay

Ayrı hat çekilmesi gerekecektir 50 amper çekecek çünkü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hat çekilmesi nasıl oluyor, elbet elektrikçinin yapması gerekir ancak bilgi amaçlı soruyorum. Evdeki sigorta kutusundan bi işlemmi olacak yoksa binanın tesisatını ilgilendiren bir durummu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

11 kw gibi bir yük monofaze şebekeden beslenemez. Tehlikesi ve elektrikçinin kablo çekmesi değil tek sorun, Tedaş bu güç seviyesinde monofaze beslemeye müsaade etmez.

Saygılar....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.