Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1265
Tıklama
0
Öne Çıkarma
100 bine kadar sağlam araç tavsiyesi
A
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar..Babam emektar toyota corollasını değiştirmeye karar verdi (efsane kasa ) 90-100 bin bandında sağlam masrafı az ne önerirsiniz..? Ben benzin-lpgli bir araç almasından yanayım..Bağ-bahçeye de gider bu yüzden aracın sağlam olması da önemli bizim açımızdan..



K
5 yıl
Yarbay

Bence bir önceki kasa corolla alsın gene yerden çok yüksek bir araç lazım değilse. Son kasa tarla işleri için dar gelebilir. 2017-2018 kasa donanımıda yüksek model 1,6 motor corolla bakın derim.

Sanıyorum manuel bakıyorsunuz ve donanım-performans olarak pek üst düzey bir şey aramıyorsunuz gibi hissettim.

Bizde 12 yıl corolla kullandık. Dediğiniz sağlamlık hissini anlayabiliyorum. Sağa sola vursam da araç yürümeye devam etsin hissiyatı sadece toyota da var bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

bağ bahçe için duster birebir görünüyor. dizel sıfır olarak 2016 da alındı ve hiç masraf çıkarmadı 3 yıldır. sağlamlık yönünden iyi demezdim ama bizimkiler köyden şehire gidip geliyor ve araba gayet iyi çıktı. yeni kasalar için daha da iyileştirildi deniyor. biraz yukarısına dizel yeni kasalar var satışta, benzinli olarak 90 bine sıfırları var zaten. lpg konusunu bilmiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Eylül 2019; 10:27:0 >

R
5 yıl
Yarbay

Amcalar için Corolla biçilmiş kaftan.



A
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Açıkçası ben de ilk olarak toyotalara baktım ama bu araçların fiyat aralığı donanım zerre fikre sahip değilim o yüzden sormak istedim foruma.. Bağ-bahçede kullanmasa çok farklı seçenekler bulacaktım da aracı babam kullanacağı için onun ihtiyaçlarına göre düşünmek gerekiyor..




Bu mesajda bahsedilenler: @kerotobil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.