Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
198
Tıklama
1
Öne Çıkarma
10 yil sonra Popmunda'ya bir bakayim dedim millet kafayi yemis
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Oyunu buyuk ihtimalle 2-3 gun oynayip salicam, nostalji olsun diye oylesine bakayim dedim bir ama Turkler oyunu rezil etmis resmen.

Kadin karakter actim takiliyorum oylesine. Her neyse, yabancilar PM falan atiyor normal RP seklinde, oyundaki karakterler uzerinden "naber, napiyorsun? muzik isleri nasil gidiyor?" tarzi normal insan gibi RP muhabbeti ceviriyoruz hep, bu sure zarfinda 2 tane Turkten de mesaj aldim ve RP'yi birak adam o kadar aclik cekiyorki Tokyo'daki karakterime Ankara'dan mesaj atiyor "naber, konusalim mi?" diye.
Ulan RP yapilan ortamda Ankara-Tokyo arasi sen benim karakterimi nasil gordun de mesaj atiyorsun? Neyse bakayim ne diyecek diye salladim bir seyler, yazip yolladim ve daha 2. mesajindan sanal sex yapmaya calisti.

Diger elemansa daha da acik sozluydu, ilk mesajindan sanal sex teklifi yolladi, yine okyanus asiri bir memleketten.

Ulan RP ortami olan bir oyun bu, s--nde pervane mi var da okyanus asiri sex yapacaksin? RP'ye uygun teklif etse hadi diyecegim de adamlar rezmen azmis.
Turk gorunce iletisim bile kurmuyor millet oyunda bunlarla artik, oyunda dahi adimizi iki paralik ediyorlar ya ne diyeyim daha.



G
4 yıl
Binbaşı

mobile legends oynuyorum. anasayfada genel chat bölümü var. saniyede 100 mesaj geliyor. 100 msj dan 99 u şeyim şu kadar cm kız arıyorum gibi.

allah belasını versin bu nasıl açlık be arkadaş. 30 yaşındayım oyundan bir kere böyle şeyler yazmadım. acıyorum yazık ya.



Ş
4 yıl
Yüzbaşı

Malum bir şahısta bu oyunu oynuyordu, oyunun ne halt için olduğunu az çok kestiriyordum şimdi senden de duyduğum iyi oldu.Daha ne kadar tiksinebilirim diyordum da sonu yokmuş bunun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.