Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
516
Tıklama
0
Öne Çıkarma
10 Gb Dosyayı Mail Nasıl Atarız (resimli Anlatım)
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

1 Gb kadar dosyayı mail atmam gerekmişti. Nasıl olduğunu öğrendim başkaları da faydalansın diye paylaşıyorum.

Öncelikle 1 GB uploada izin veren siteler tabiki var. Ama ordaki reklamları nasıl atlatacağını karşıdaki kişiye anlatmak ayrı bir dert oluyor. Ayrıca dosyayı yüklerken de yüklemenin donup donmadığını anlamak için de sürekli başında durmanız gerekiyor. Benim aklıma en çok yatan SendToFile uygulaması oldu. Tek seferde 10 Gb veri göndermeye izin veriyor. Şimdi nasıl yaptığımıza gelelim.

1. Adım programı kendi sitesinden indiriyoruz.http://sendtofile.dx.am
Free yazan uygulama işimizi görüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


2.Next netx Next diyerek kurulumu tamamlıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >


3.Programımızı açıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >


4.Start butonuna tıkladığımızda yeşil yazılı kutu sizin bilgisayarınızdaki paylaşım klasörünüz. Yani klasör içerisine kopyalacağınız dosyalar yukarıdaki beyaz kutu içindeki adrese gönderiliyor.Bu adresi kiminle paylaşırsanız dosyalarınızı indirme izni vermiş olursunuz. Eğer share yazan yerden sonraki harf ve rakamlardan sonra dosya adını yazarsanız doğrudan indirme yapılabiliyor. Ama bunun için paylaştığınız dosyada türkçe karakter ve boşluk olmaması gerekiyor. örneğin :http://sendtofile.dx.am/share/BC110FGF41004/benimdosyam.rar gibi. Yanlız büyük ve küçük harf duyarlı bilginiz olsun.

< Resime gitmek için tıklayın >



C
8 yıl
Yüzbaşı

güzel paylaşım arkadaşım emeğe saygı eline sağlık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
8 yıl
Yarbay

Elinize sağlık ancak genelde Google Drive , Dropbox , Cloud.Mail.Ru , Mega gibi siteler tercih ediliyor bu işler için.Kolay,hızlı,reklamsız ve sorunsuz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.