Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
437
Tıklama
2
Öne Çıkarma
10 dakikada şarj olacağı söylenen Realme GT Neo 5’in LED aydınlatması ortaya çıktı
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

10 dakikada şarj olacağı söylenen Realme GT Neo 5’in LED aydınlatması ortaya çıktı
Realme GT Neo 5’nun tanıtılmasın artık sayılı günler kaldı. Öte yandan firma resmi hesaplarından telefonla ilgili paylaşımların sıklığını da artırmış vaziyette. Realme tarafından paylaşılan son videoda ise Realme GT Neo 5’in arka tasarımı ve ayrık LED aydınlatmasına vurgu yapılıyor.



Geçtiğimiz ay içerisinde Realme’nin yeni telefonunda RGB aydınlatmaya yer vereceğine dair bazı söylentiler çıkmıştı. Ancak paylaşılan videoda bu aydınlatmanın mor tonlu olacağını görüyoruz. Bu aydınlatmanın renginin değiştirilip değiştirilemeyeceği ise şimdilik belirsiz. Öte yandan yapılan paylaşımda üçlü kamera kurulumu ve LED flaş kısmı da açıkça görülüyor.



30 saniye şarj ile saatlik kullanım



< Resime gitmek için tıklayın >



Bununla birlikte Realme GT Neo 5’nun 240W gibi oldukça iddialı hızlı şarj desteğiyle geleceği ve yalnızca 30 saniyelik şarj ile saatlerce kullanım sunacağı iddia ediliyor. Telefonun sıfırdan tam doluluk seviyesine çıkması ise 10 dakikadan kısa sürecek. Yüksek hızlı şarja rağmen bataryanın yine oldukça iddialı olan 1600 şarj döngüsü sunacağı da söylenmekte.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S23 UNPACKED / Türkçe Simultane Çeviri!



Realme GT Neo 5’nin teknik özellikleri de oldukça dolu diyebiliriz. Son gelen bilgiler telefonda Snapdragon 8+ Gen 1 yongasının hızlandırılmış bir versiyonunun olacağını gösteriyor. 8 GB/12 GB/16 GB RAM kapasitesi ve 128 GB/256 GB/512 GB/1 TB depolama seçeneklerine sahip olacağı söylenen cihazda 144Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç AMOLED ekranın olacağı iddia ediliyor. Kamera tarafındaysa 50MP Sony IMX 890 sensörü, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro sensör yer alacak. Realme GT Neo 5, 9 Şubat 2023’te tanıtılacak.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/02/01/realme-gt-neo5-led-design-tease/

 Haberi Portalda Gör

E
geçen yıl
Yüzbaşı

65W bana ideal geliyor.
Daha üstü bataryayı çabuk bitirecek hissi veriyor bana...




V
geçen yıl
Yüzbaşı

Gerçek teknoloji bu




D
geçen yıl
Binbaşı

hızlı şarj teknolojisi gerçekten çok tuhaf bir yere doğru gidiyor eğer 30 saniye şarjla bir saat kullanım olayı doğruysa ki büyük ihtimal doğrudur. son yıllarda telefonlarda daha büyük ve daha fazla kamera koymak dışında geliştirecek bir şey bulamıyordu firmalar ve sırf model çıkarmak için model çıkarır olmuşlardı ama bu hızlı şarj olayını ayrı tutuyorum gerçekten çok işe yarar bi teknoloji. hatta son yıllarda geliştirilen en işe yarar özellik telefonlardaki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 1 Şubat 2023; 19:22:8 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen yıl
Binbaşı

Xiaomi mi 11 ultra kullanıyorum adamlar o Led olan yere ekran koydular 2 sene önce



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
geçen yıl
Yarbay

Çünkü pil hücresi kasayı büyütemeden arttırılamıyor. Teknoloji de bu pillerin yüksek akım ve voltaj altında kolayca bozulmayacağı biçimde tasarlanıyor.

Pil büyümeyince 180W 200W şarj teknolojilerini görüyoruz ancak. Bunlar da pili belli oranda hızlı dolduruyor fakat bu kadar hızlı doldur boşalt dengesinin ileri dönük olarak pile etkisi an itibariyle belirsiz.

Tasarım da Nothing Phone 1'deki Glyph benziyor. Tabi onun kadar işlevsel mi bilmiyoruz.

LG G2 bunların atası da bildirim ledi konusunda.





Bu mesajda bahsedilenler: @dodofran
S
geçen yıl
Binbaşı

Şarj olayı mükemmel olmuş. Hızlı şarj olayı şarj sorununu çözecek. Türkiye'de de görürüz umarım. Samsung hala 45w ve 1 saatten uzun sürüyor. Batarya ömrünü düşünenler adamlar 1600 döngü diyor buna göre de garanti veriyordur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 1 Şubat 2023; 21:0:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Teğmen

Turbo şarj cidden harika bir özellik.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
geçen yıl
Yarbay

Türkiye'de bu telefonu görmek istiyoruz, lütfen yetkililer sesimizi duysun. Türkiye'ye hızlı giriş yaparsa çok başarılı olur.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.