Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TP-LINK TD-W8970 300Mbps Kablosuz 4-Port Gigabit 3x5dBi Değiştirebilir Antenli 2xUSB WPS EWAN ADSL
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
S
9 yıl
Er
Konu Sahibi

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ


Bu Ürün Ne Yapar?
TP-LINK’in TD-W8970 300Mbps Kablosuz N Gigabit ADSL2+ Modem Router’ı, kullanıcıların yüksek hızlı internet bağlantılarına erişmelerine, onları çarpıcı 300Mbps kablosuz hızlarda veya 4 Gigabit LAN portlarından birini kullanarak kablosuz olarak paylaşmalarına izin veren inanılmaz güçlü bir hepsi-bir-arada cihazıdır. 2 çok fonksiyonlu USB portu ile kullanıcılar, yerel ağlarda veya internette yazıcıları, dosyaları ve medyayı paylaşabilirler. Dahası, bu Hepsi-bir-arada cihaz iki farklı bağlantı tipine izin verir: ADSL veya Ethernet WAN, böylece kullanıcılara hangi yöntem en uygunsa Internete onunla erişme esnekliği sağlar.

Masaüstünüzü temizleyin!
TD-W8970, şık bir cihazda toplanmış çeşitli ağ cihazlarının işini görür. Bir ADSL2+ modem, NAT Router ve 300Mbps kablosuz access point ile bu cihaz, yüksek hızlı bir internet bağlantısına erişmek için birden fazla cihaz satın alma ihtiyacını ortadan kaldırır.

Full Gigabit Portlar – Daha Fazla Güce Sahip Olun
300Mbps 802.11n kablosuz ve 4 gigabit LAN portu ile TD-W8970, gecikmesiz konferans görüşmeleri, HD video streaming veya online oyun gibi bant genişliğini yoğun kullanan işler veya eğlence için hızlı ve güvenli bağlantılara bel bağlayan, bant genişliğini fazla kullanan kullanıcılar için ideal bir seçimdir.

2 USB Paylaşım Portu – Kolay Paylaşım
Kullanıcılar, TD-W8970’in iki çok fonksiyonlu USB 2.0 portunu kullanarak, çeşitli farklı bilgisayarlarla evdeki ağ üzerinde veya uzaktan cihazın FTP server fonksiyonlarını kullanarak yazıcıları, dosyaları ve medyayı paylaşabilirler, böylece artık dosyalarını yanlarında taşımaları gerekmez.

Değiştirilebilir LAN/WAN Portu – Çok Yönlü Bağlantı
TD-W8970, değiştirilebilir LAN/WAN portunu kullanarak, kullanıcıların ADSL, kablo veya fiber modem arasında farklı internet bağlantılarının esnekliğine sahip olmalarına izin verecek şekilde, ADSL veya Ethernet WAN bağlantılarını (EWAN) destekler. Bu eşsiz özellik, kullanıcıların fiber veya kablo servislerini değiştirmeleri gerektiğinde bunu kolaylaştırır.

IPv6’ya Hazır
Bu cihaz, yeni nesil internetin temelini oluşturan, bir dizi yeni servise izin veren ve kullanıcı deneyimlerini iyileştiren IPv6’yı destekler.

Sanal Olarak Dayanıklılık
Aynı anda 10 IPSec VPN tünelini destekleme özelliği, TD-W8970 kullanıcılarına, ağ güvenliğini garantilemek ve evde veya dışarda çalışmak için ağ erişiminin avantajını sağlamak veya basitçe yerel ağlardan dosyalara erişmeleri için sanal bir özel ağ kurma esnekliği sağlar.

IP QoS – Verimli Bant Genişliği Kontrolü
IP QoS, ağ yöneticilerinin hazır olan bant genişliğinin belirli bir miktarını, ağ bağlı her bir cihazı IP adresleriyle belirleyerek basit bir şekilde onlara paylaştırmasına izin verir, böylece kritik görevli bu cihazların her zaman yeterince bant genişliğine sahip olması garantilenir ve her bir cihaz için ağdaki kullanıcıların geri kalanının bant genişliğini çalması engellenir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ürün sorunsuz şekilde kullanılmıştır, çok temizdir. İnternet sağlayıcısını değiştirdiğimizden dolayı ihtiyaç fazlasıdır. Sıfırına fazla para vermenize gerek yok sorunsuz tertemiz cihazdır. Sadece modem ve adaptörü mevcuttur.

Aşağıdaki görseller ürünün kendisine aittir.

FİYAT: 100 TL

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



L
9 yıl
Er

Eft gecildi, tarafimdan alinmistir. Hayirli olsun her iki tarafa da.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Eft alınmış olup ürün kargolanıp teslim edilmiştir. Güle güle kullanın.




Bu mesajda bahsedilenler: @LazPacino
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.