Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
966
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS 4 - Kardeşlik DLC ve Season Pass Hakkında Yardım
R
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

PS4 te bir arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz.Oyunları onun hesabından alıyoruz.Onun hesabı bende ana hesap kendiside ikincil hesap olarak kendi hesabına bağlanıp oynuyor.Buraya kadar bir problem yok...Sormak istediğim şey şu , biz onun hesabına bir dlc satın alırsak yada bir Season pass satın alırsak bende bu season passten ve dlc den faydalanabiliyor muyum ? Yoksa sadece kendisi mi faydalanabilir ? Birde ilk gün bonusları var.Mesela GTA 5 satın aldık.İlk gün bonusu olarak gelecek 1 milyon dolar hem ona hem bana mı gelir yoksa sadece ona mı gelir ?

Bilgisi olan biri lütfen yanıtlasın araştırdım forumda bulamadım.



M
9 yıl
Teğmen

Şimdi ortada 1 tane hesap var. bu hesap ile oyun alıyorsunuz. arkadaşın bu hesabı ana hesap yapıyor ve kendisi başka bir hesaptan bu oyunları oynuyor.
daha sonrasında sende bu hesabın içindeki oyunları oynuyorsun buraya kadar doğrumu anladım bilmyorum. eğer öyleyse


dlc veya seasons pass paketlerini ikinizde kullanabilirsiniz.yalnız örnek atıyorum : şimdi ana hesap diyelim ki tr bölgesi. arkadaşın bu hesabı ana hesap yaptı ve kendiside tr bölgesi olması gerekiyor kullandıgı hesap. us hesap gibi bişey kullanıyorsa uyuşmayabilir.


gta v olayını tam olarak bilmıyorum yalan yok ama ben sanmıyorum ikinizde 1 milyon olayını kullanacagınızı. 1 kişiye kullandırır. oda ana hesap olabilir oyun yada bilgisi olan bir arkadaş cevap verir illaki.




Bu mesajda bahsedilenler: @rcpyksl
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.