Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
298
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ANDROİD İÇİN AZERBAİJAN TV
T
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hemen hemen herkesin televizyonda takip etmekten hoşlandığı televizyon programları vardır. Fakat bazı durumlarda sürekli evde bulunamayacağı için beğendiğiniz televizyon programlarını bazen izleyemiyor olabilirsiniz. Artık televizyon izlemek için sürekli evde bulunmanız gerekmiyor. Eğer bir Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonunuz varsa bu cihaz istediğiniz televizyon programlarını izleme seçeneği sunuyor.
Artık canlı televizyon izleme uygulamaları Android telefonlarda. Bu uygulama sayesinde günün her saati evde televizyon izleme tadında programları izleyebilecek hem canlı yayın olan programları kaçırmayacaksınız.
Peki, Android için Azerbaijan tv uygulamamızda neler vardır?
Azerbaijan tv telefonunuz ile televizyon izleyeceğiniz en iyi uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulamada yirmibeşten fazla televizyon kanalı bulunmaktadır. Uygulamanın sürekli güncellenmesi sayesinde internetten canlı televizyon izlerken ekranın donması yayının kesilmesi gibi sorunlar ile karşılaşmayarak keyifle istediğiniz kanalı izleyebilirsiniz.
Azerbaijan tv uygulaması en çok tercih edilecek televizyon izleme uygulamalarından bir tanesidir. Bu uygulamada da Azerbaycan televizyon kanallarını problem yaşamadan izleyebileceksiniz. Özellikle Film, Dizi, Eğlence, Yarışma, Haber, Spor, İtalya-İspanya-İrlanda, Norveç ve Şampiyonlar ligi-Uefa Avrupa liglerinin canlı futbol maçlarını yayın yapan birçok kanalı bu uygulamada bulabilirsiniz. Tam ekran izleme özelliğinin bulunması ile de Android telefonlarda televizyon keyfi bir başka olacaktır.
Siz de televizyon izlemekten vazgeçemeyen kişilerden biriyseniz bu uygulamayı Android cihazınıza vakit kaybetmeden indirmelisiniz.
Uygulamamızı telefonunuzla veya tabletinizle aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azeritvtlp


Hər kəsin televiziyada təqib etməkdən xoşlandığı televiziya proqramları vardır. Lakin bəzi hallarda davamlı evdə tapıla üçün bəyəndiyiniz televiziya proqramlarını bəzən izleyemiyor ola bilərsiniz. Artıq televiziya izləmək üçün davamlı evdə olmağınız lazım deyil. Əgər bir Android əməliyyat sisteminə sahib bir ağıllı telefon varsa bu cihaz istədiyiniz televiziya proqramlarını izləmə variantı təqdim.
Artıq canlı televiziya izləmə tətbiqləri Android telefonlarda. Bu tətbiq sayəsində günün hər saatı evdə televiziya izləmə dadında proqramları izləyə həm canlı yayın olan proqramları əldən.
Yaxşı, Android üçün Azerbaijan tv uygulamamızda nələr var?
Azerbaijan tv telefonunuz ilə televiziya izləyəcəyiniz ən yaxşı tətbiqlərdən bir dənəsidir. Bu tətbiqdə yirmibeşten çox televiziya kanalı var. Tətbiqin davamlı yenilənməsi sayəsində internetdən canlı televiziya izlərkən ekranın donması nəşrin kəsilməsi kimi problemlər ilə karşılaşmayarak keflə istədiyiniz kanalı izləyə bilərsiniz.
Azerbaijan tv tətbiqi ən çox üstünlük ediləcək televiziya izləmə tətbiqlərindən bir dənəsidir. Bu tətbiqdə də Azərbaycan televiziya kanallarını problem yaşamadan izləyə biləcəklər. Xüsusilə Film, Dizi, Əyləncə, Müsabiqə, Xəbər, İdman, İtaliya-İspaniya-İrlandiya, Norveç və Çempionlar liqası-Uefa Avropa liqalarının canlı futbol matçlarını nəşr edən bir çox kanalı bu tətbiqdə tapa bilərsiniz. Tam ekran izleme xüsusiyyətinin olması ilə də Android telefonlarda televiziya kefi bir başqa olacaq.
kəslərdən birisənsənik bu tətbiqi Android cihaz vaxt itirmədən indirmelisiniz.
Siz də televiziya izləməkdən imtina Uygulamamızı telefonla və ya tabletinizle aşağıdakı linkdən yükləyə bilərsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azeritvtlp



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.