Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
127
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HİKAYE YAZIYORUM (2.Gün geldi)
F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Güzel bir İstanbul sabahından herkese günaydın bugün 31 Mayıs ancak pek de güzel bir sabah olmayacak galiba çünkü Ebola virüsünün ülkemize girmiş olabileceği ve yan etkilerinin değiştiğinden bahsediyorlardı ancak insanlar telaş yapmasın diye olsa gerek ne gibi etkileri olduğundan bahsedilmiyor. Ülkemizin engin profesörleri hemen televizyonda tartışmaya başlıyorlar.

Neyse çok zorda kalmadıkça sokağa çıkılmaması ve yiyecek,içecek depolamamız gerektiğinden bahsediyorlardı, tabi bizim canımıza minnet sonuçta okula gitmeyecektik ancak insanlar işlerine gitmeye devam ettiler. Okulların tatil olduğu haberi de 1 saat sonra geldi.İnsanız merak ediyoruz. Twitter ve DH'ye giriyorum herkesin ilginç teorileri var.Forumda yine bunlar İsrail'in oyunu teorileri başı çekiyor tabi herkes de gülüp geçiyor, kısaca herkes memnun neyse oku araştır derken akşam oluyor annem eve geliyor yemek muhabbet derken saat oldu 11 tabi okulun 1 hafta tatil olmasının verdiği mutlulukla uyumayıp arkadaşlarla muhabbete devam ediyorum saat 11.30 civarı Taksim İlkyardımda iki kişinin insanlara saldırmaya başladıkları ve uyutularak etkisiz hale getirildikleri haberi geliyor işte kargaşa şimdi başlıyor.

2.Gün

Sabah 5 civarı şuan dün gece hareketliydi hastalık haberleri artınca bizde dayımlara gitmeye karar verdik gece 3 gibi çıktık çok uzak değil zaten neyse sokaklar oldukça doluydu herkes marketlere eczanelere ve el feneri vb malzeme satan yerlere girip erzak ve teçhizat alıyordu tabi bizde giderken aldık taşıyabileceğimiz şeyleri aldık eve vardık açtık haberleri takip ediyoruz şimdilik su,elektrik vb şeylerde sıkıntı yok televizyondan haberler izleniyor ancak telefonlar şimdiden göçmüş durumda tabi buna kimsede şaşırmadı şimdililk çok sorunumuz yok tabi diğer ülkelerde bizim durumumuzda hastalık yayılıyor ancak çok da hızlı değil şimdilik iyi durumdayız... Akşam 6 civarı Mecidiyeköy de biz benziklikte patlama meydana geldiği haberi geldi son dakika olarak ancak sadece bu bilgi var ne oradakilere ne de oraya ne gidenlere ne oldu bilmiyoruz ancak gerçeği söylemek gerekirse korkmaya başladık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 23 Eylül 2014; 21:31:36 >

B
10 yıl
Binbaşı

Bu nicki biyerlerden hatirlar gibiyim...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Yüzbaşı

31 mayis coktan gecti ve bunlar olmadi yalan



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

31 mayis coktan gecti ve bunlar olmadi yalan

Hangi yılın 31 Mayısı?



İ
10 yıl
Yarbay

S
10 yıl
Yüzbaşı

Degerlenebilir devam hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ebola virüsüyle zombi mi üreteceksin < Resime gitmek için tıklayın >

Gerçeğe uygun olması ve şu sıralar popüler olması nedeni ile seçtim

Ebola virüsüne bağlı meydana gelen kanamalı ateş hastalığı sonucunda bağışıklık sisteminde çökme, pıhtılaşma fonksiyonunda bozukluk, kaçış sendromu (kanın serum kısmının damar dışına çıkması) ve şok tablosu gelişmektedir. Virüs vücuda girdikten sonra ortalama 5-10 gün içinde hastalık gelişmektedir. Hastalık tipik olarak ani başlangıçlı yüksek ateş, üşüme, titreme ve bitkinlik şeklinde başlamaktadır. Diğer belirtiler şiddetli baş ağrısı, kas ağrısı (özellikle gövde ve sırtta), bulantı, kusma, ishal ve karın ağrısıdır.

Genetik materyal olarak RNA kullanan virüsler, sürekli ve hızlı bir şekilde çoğalıp geliştikleri için onlara avantaj sağlayan hızlı mutasyon oranlarına sahiptir ve bu şekilde insan bağışıklık sistemi gibi savunma mekanizmalarını atlatabilir ve reaksiyonlardan kaçabilirler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2.Gün geldi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.