Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
997
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: boşverin notebook'u laptop'u (2. sayfa)
A
18 yıl
Yüzbaşı

Gereksiz bir konu, param varsa bana gereken laptop'u niye almıyımki. Nasıl olsa daha iyisi cıkacak, Alsamda almasamda. Beklemek sadece zaman kaybı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
18 yıl
Çavuş

Benim merak ettiğim bir şey var.
Core2 duo laptoplar vista çıkmadan şu an piyasaya çıkmaya başladılar ama üzerlerindeki işletim sistemi 64 bit XP midir ? Bu konuda net bir şey söyleyebilecek olan var mı ?
Aksi takdirde core2 duo alıp 32 bit XP ile kullanacaksak bu çok anlamsız bir durum. İlerde ayrıca işletim sistemi masrafı olacak demektir,üstelik eski lisanslı XP de direk çöpe gidecek,malum başka bilgisayarda kurmak yasak. Bu durumda vista+core2 duo yu birlikte almak, bunun için de 6 ay beklemek lazım. Ama 6 ay yarım sene demek, ve o zaman da quad core bilmem ne haberleri çıkacak.. Bu mantıkla ömür boyu beklemek de olası. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
18 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bu devirde kimse teknolojinin hızına yetişemez ve dört dörtlük bir cihaz alamaz. Onun için ihtiyaçlarımızı çok iyi belirleyip ona göre bir cihaz almak. Şunu kimse unutmasın ki bu devirde kimse teknolojiden pirim yapmasını beklemesin. Çünkü aldığın gün zarardasın.. Bence çok gereksiz bir konu açmış arkadaş.. Önemli olan ihyicacı karşılamak teknolojiyi yakalamak değil..



W
18 yıl
Yarbay

quote:



Peki o zaman ben tavsiyene uyup elimdeki parayla gitar alıp yamaç paraşütü yapıcam..


bu super olmus


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl
Yüzbaşı

bence aynı parayı verecek olanlar yeni teknolojiyi almalı, yada bekleyebilecekse beklemeli.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
18 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar kimin evine ayda 10000 ytl civarı para giriyor ya da peder ler fabrikatör

Ben peder tarafından fonlanan birisiyim bana geçen sene 1000 s-dolar verdi gittik aldık o zaman mutluyumda elinizdeki makinayla mutlu olun.


Ayrıca 64 bit olayının sonu yok bence bir işe yarayacak gibi de gözükmüyor açıkçası hep böyle tartışmalar yapılıyor ama şahsi fikrim yaygınlaşmayacağı yaygınlaşsade sadece CPU ile olmaz asıl önemli olan pro ların 64 yazılması

programların çift çekirdekli işlemcilere uygun yazılması önemli olan bilindiği gibi bazı pro lar bu işlemcilerden daha fazla yararlanabiliyorlar.



Beklemek en boş şey bence hep ortada kalıyorsunuz ve üreticiler para kazanıyor açıkçası çoğu kişi C2D bekliyor ama çok da CD de fark edeceğini sanmıyorum

Pentıum D ler tam bir çift çekirdekli işlemci değildi çalışma mantığı olarak onlara göre performans artışı sağsağladı.


Ayrıca çok güçlü işlemci alınıp ne yapacaksınız QUad CORE çıkıyor bence para tuzağı milleti kekliyorlar quad falan deyip

İntel İDF de passat çıkarmıştı lap top la otomobil nasıl görüşebiliyor diye.

Keşke quadro AUDI çıkarasaymış :)

Bence yüksek MHZ ler ya ad çok iyi işlemciler kendini ağır şartlar altında hissettiriyor normal kullnımda Pentıum M den çok farklı olacağını sanmıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yarbay

böyle sacma sapan bir topic yok..



H
18 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar,

teknoloji okadar kahpe 'ki dansözler gibi; ona uyarsanız zevk verir ve zarara uğratır

nekadar kaçarsanız okadar özlersiniz istersiniz ama zarara uğramazsınız.
---

"Param var ben alırım" diyenleri parası kendi cebinden çıkıyorsa bu foruma girmek nasip olmasın, ya babasının yada anasının parasıdır.

Çalışan adam bilinçli adam ben en iyisini bir seferde alıp uzun ömürlü kullanmak istiyorum der ve bekler...

Zengin bir memleket değilizki, bir ürün çıkar çıkmaz alalım ve performans testi yapalıım, farkettiyseniz hep yabancılardan copy+paste yaplıyor foruma.
---

Şimdi bu başlığı açan arkadaş bir yerde haklı bilinçlenme ve teknolojiyi son ürün çıkarsa vardır değilde ihtiyaca göre var olduğunu. Windows Vista çıkınca herkes almayacak evet ama ben almak istiyorum sıkıldım artık kaçak windows pro kullanmaktan, makinam çok güçlü ve artık kaliteli işler yapmak istiyorum. Ama evet hala windows 98 kullananlar var.

Arkadaşlar ihtiyacınız varsa gidin gereken parçayı alın, yok ben teknolojiyi takip etmeye devam ediyorum bakalım ne gelişmeler var diyorsanız bekleyin. Ayrıca dizüstü alacaklar hp core2 duo lar geldikten sonra düşünün bizzat ben onu bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay

En son teknoloji en iyisi değildir. Sadece daha pahalı ve daha karmaşıktır.En iyisi senin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayandır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Binbaşı

bencede beklemenin sonu yok..ihtiyacını karşılayabilecek bişey al gerisini zevkine takip et..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl
Binbaşı

amma bos bı baslık olmus yaa...



teklonoji meraklısınadır beyler....

kimsede bana paramı nerde nasıl harcıyacagımı soyleyemez...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Yüzbaşı

Konu yararli bi konu olmus..Konuyu acan arkadasa tesekkurler..Sakince ve efendice goruslerini bildirmis..Gercektende duzgun ve yararli seyler soylemis..

Ama maalesef bi soz gercektir ki, paran yoksa bu foruma bile giremessin
Bugun parasizliktan hic bilgisayar bile gormeyenler var..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.