Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yenmiş Elmanın Camı Kırıldı
F
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Geçtiğimiz günlerde ilk safir ekranlı telefon modeli Brigadier’i tanıtan Kyocera, iPhone 6’nın gizemini biraz olsun kırmış oldu! Ağır testler uygulanan safir ekran haberimizde!

Akıllı telefon pazarında en popüler rekabet ölçütlerinden biri olarak görülen ekran camı dayanıklılığı için yeni bir test video daha yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde Kyocera tarafından tanıtılan 4.5 inç büyüklüğe ve 720×1280 piksel çözünürlüğüne sahip Brigadier, Apple’ın en büyük pazarlama kozunu egale etti.

İlk kez iPhone 6’da kullanılması planlanan ve yayılan sızıntı haberlerle gündemden düşmeyen Sapphire Glass(safir cam), akıllı cihazlar için geliştirilen tüm zamanların en dayanıklı camı unvanına sahip. Kyocera’nın Brigadier modelinde kullandığı safir cam, günlük hayatta bir kullanıcının başına gelebilecek her şey göze alınarak test edildi.

Şimdi sizleri Kyocera’nın hazırlamış olduğu test videosuyla baş başa bırakalım

Link

Telefonun Teknik özellikleri...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.