Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
321
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gökçe Akustik
G
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Gökçe akustik olarak bizelere yurdumuzun her yerinden bize ulaşabilir, ihtiyacınız olan Ses yalıtımı malzemelerini temin edebilirsiniz. Montaj kesit planı ile birlikte gelen malzemelerin montajını yapabilirsiniz. Bir uzman gibi tesislerinizi rahatça kurabilirsiniz.

Detaylı bilgi için mesai Saatleri içerisinde bize ulasabilirsiniz.Tam ve eksiksiz hizmet,sorunsuz bir çalışma ortamı veya profesyonel bir müzik mutfagı için öncelikle ihtiyacınız olan kaliteli bir duyum oldugundan gerekli olan, Ses Yalıtımı , Akustik Panel dizayn hakkında size hitap edebilecek ciddi bir kuruluş olarak hizmet veriyoruz.

Günümüz Koşullarında gürültü şikayetleri çoğaldığından hergün onlarca gürültü şikayeti olan kişilere gerek e-mail ile, gerekse telefonla nereden başlamaları gerektiği hakkında fiyat bilgilerini içeren bir dosya göndererek bilgilendiriyoruz.

İletişim sayfamızdan, Telefonlarımıza ve e-posta adresimize ulaşabilirsiniz, teknik detay,ve ses yalıtımı malzeme listesini yollayalım.Kesintisiz ses yalıtımı uygulamahizmetlerimiz, her zaman yanınızdadır

Gökçe Akustik Mimarlık İç Ve Dış Tic Ltd Şti.
http://www.gokceakustik.com
TEL: 0216 398 61 59



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.