Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Kartı Bu Kasaya Sığarmı Kasa İyimi
O
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar İ9 GAMİNG SERİSİ 700W MidT ATX SİYAH KASA Bu Kasa İyimi r9 280x Vapor-x Sığarmı
Yada Z3 Plus Alıp 650 VS Serisi Güç Kaynağı Eklicem Sizce Hangisi i9 Kalitelimidir



K
10 yıl
Binbaşı

O dedigin kasa everest galiba kesinlikle zalman z3 ile vs 650 al vapor-xde sığar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ozzy1213
C
10 yıl
Yüzbaşı

Everest ten uzak dur derim z3 ile vs 650 al


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ozzy1213
U
10 yıl
Binbaşı

Everestten neden uzak durulsun ? Herşey fiyatına mukabil, Everest de fiyatına uygun kasalar satıyor, az ödersen az alırsın bu kadar basit, ama kasadan neden uzak durulacağı belirtilmeli, mesela kenarları keskin ve insanın elini bıçak gibi kesiyorsa bunu belirtmek lazım, 8 şiddetinde depreme dayanıklı değilse bunu belirtmek lazım, ama körü körünü uzak dur demek haksızlıktır.
Haksızlıktır çünkü piyasanın %99.9'u böyle ucuz kasalar kullanıyor (YILLARDIR) ve dünyanın hiç bir yerinde ucuz kasa kullandığı için iflas eden dükkan/işyeri yok ! Herkes bilgisayarlarını 6-10 yıl kullanıyor ve İŞLEMCİ / RAM yüzünden bilgisayarlar değiştiriyor hiç kimse bu kasa ucuz o yüzden yeni bilgisayar alıyorum dememiştir bugüne kadar....

Bana kalırsa çoğu araştırmacı arkadaş, fazla araştırmanın getirdiği - gereğinden fazla - hassasiyetle cevap veriyor... Normalde bu kadar hassas olmaya gerek yok. Kasa ayır şey güç kaynağı ayrı şey bunu da belirteyim...
sahte 700W bile çoğu kullanıcı için gaet yeterlidir aslında... ama 200W TDP değerinde ekran kartı, 250W TDP işlemci alan adam ZATEN Everest ALMAZ. Bunu da göz önünde bulundurmak LAZIM.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.