Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5481
Cevap
154113
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı (18. sayfa)
M
10 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar tamam siz chp'lisiniz tamam siz akp'lisiniz tamam mhplide olabilirsiniz yada ne bileyim dinsizsiniz yada müslümansınız tamam eyvallah.Ancak kendi düşüncelerinizi niye millete empoze edip birbirinize düşünüyorsuuz.Şu kötü günde bile biz birlik olamıyorsak lanet olsun bizlere.Bizi bir araya ne getirecek! illaki kafamıza ABD'den Rusya'dan Çin'den gelicek bir füzemi adam edicek bizi.Yada tsunami gibi, büyük depremler gibi doğal afetlermi adam edicek.Lütfen inanmayan kardeşlerim adına Allah rızası için de demiyorum insanlığınız için şurada siyaset yapmayın lütfen.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

274 kişi ölmüş ve sayının artacağı söyleniyor.Herkes siyaset peşinde.Ayıp hakkaten ayıp.Başımız sağolsun diyemiyoruz.SİYASET YAPMAYIN!



N
10 yıl
Yarbay

Sen özgür yaşayabilen ve özgür iraden olan bir insan olacağını sanıyorsun galiba. Köle olacaktı bu ülkede yaşayan herkes. En iyi olasılıkla sömürü ülkesi olacaktık. Adamlar işgal ettikleri her yeri sömürü yaptılar veya köleleştirme yoluna gittiler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Mayıs 2014; 2:20:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Yalçın Ç.
H
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

kurduğu ülke ortada nasıl laf söylemeyim 90 larıda biliyoruz anandan babandan kuru sıkı kemalistçilik yapma bana sen zararlı çıkarsın.

Atatürk olmasa sen şu an bu yazdığını yazamayacaktık. Çünkü bu topraklar üzerinde ya Yunanlılar ya Fransızlar yada İngilizler yaşıyor olacaktı. Sen de doğmamış olacaktın. Bu aklınca Atamıza laf atmaya çalışan herkes için geçerli.

Yahu bu zihniyet hala yaşıyormuş

kamil, Atatürk'ün cumhuriyeti olmasa, domuzlara yem ediliyordun kamil.


Atatürk'ün Türkiyesindesin koçum ayık ol.

Dedem Kafkasya'dan Türkiye'ye geldiğinde yani Osmanlı ülkesine Türkiye Türkçesini bilmiyordu ve Kurtuluş Savaşında iki ayağını kaybetti gözleride görememiş sonraları niyeyse. Gaziyi senden öğrenecek değilim özellikle senin pis zihniyetinden.
Şimdi koçum bana forum kurallarını çiğnetme ayık olunu yayık yaptırma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: yasakbölge

Ben diyeceğimi dedim. Videoyu da attım. Sadece sözcüyü örnek gösterdin, sanki haber sitesinde verilenler kesin doğru kabul edilebilir miş gibi. Videoyu da attım. Ama video için bir şey demedin ? Fotoğrafa da dikkat ettim. Aynı kanıdayım.

Ama sen hala diyalektikten bahsediyorsun.

Halbuki biraz daha alt kısma inip neyi amaçladığımı anlayamayıp , takılmış plak gibi diyalektik misin diyorsun.

Neyse yapacak bir şey yok. Onaydan "geçememiş."


Neyse kapat mevzuyu. Benden bu kadar.

Takılmış plak

Ben çözemiyorum sizleri ne diyeyim, ayakkabılara bakın dedim hala orada bir fotograf düzenlemesi falan var sanıyorsanız diyecek laf yok.

Ortada ''BİR'' varken burada ''İKİ'' var diyenle hakikat tartışması yapılmaz,

sizin hakikatiniz günün söylemlerine bağlı doğruluk safsataları ne diyeyim.

Attığınız videoya gereksinim var mı bu arada? Ortada bir haber var gündüzden beri, zaten doğrulanmış ve yayınlamaya devam eden bir haber.

Bana yaşımı sormuştunuz ben yazdım, küçümsemeden - sadece diyalektiği bilip bilmediğinizi sorarak- tartışmaya çalışıyorum da siz aynı tas aynı hamam en baştan beri.

Ben bilirim, ben bilirim, iyi madem bu kadar iyi biliyorsunuz, 8 füze atar mutluluklar dileriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Saydığın ülkeler nerde Türkiye nerde. Bu iş firmayı bağlar. Özel bir firma anladın. Ülkede kaç bin özel firma var senin bilgin varmı ? Bu hukumet sayesinde işçi guvenliği yasaları zorunlulukları getirildi buna dua et. O işletme ayda 2 3 sefer denetlenen bir yer . Zamanla hersey duzelir ama 4/4 lük hiçbir zaman olmaz. O saydığın ülkeler gelişmiş Türkiye sizin gibilrer yuzunden gelişmekte olan bir ülke. Ülkeye bir rahat verirseniz ulke biryerlere gelicek inşallah. Sana 7 kardeşin belgeselini izlemeni tavsiye ediyorum. Ondan sonra bana hak verirsin.

Bu ülke 1 TORBA KÖMÜR çıkartmak için CANINI VERENLER ile o kömüre bedava sahip olmak için RUHUNU SATANLARIN ülkesi..!

Ülkede ne kadar fakir, yoksul, muhtaç varsa hepsini Ruhunu satan kişiler ilan ettin, hemde tek cümlede ne denir ki sana bilemiyorum

O kişilerden biri burada olsaydı veya olabilseydi, ne bileyim mesela evine senin benim gibi internet bağlatacak parası olsaydı yada mesela devlet kömürünü biraz daha fazla verseydi de elindeki son kuruşa biraz daha kömür almak yerine internet alabilseydi belki sana okkalı bir cevap verirdi.

Ama şunu unutma o kömürü çıkaranlarla kullananların genelde akrabalık bağları oluyor, çünkü kömürü çıkaran kişi başka iş bulamadığı için orada çalışmak durumunda kalıyor, yine onun yakınlarına da genelde maddi durumları iyi olmadığı için devlet tarafından gıda ve kömür yardımı yapılıyor. İşte tamda bundan dolayı eğer sen gider bu cümleyi Somada kurarsan emin ol seni linç edeceklerdir. Kimsenin onuruyla oynama hakkın olmadığını linç edilirken anlarsın. Şimdi bunu anlamak senin için gerçekten zor olabilir.

Bana bir madenci göster ki fakire dağıtılan kömürden dolayı şikayetçi olsun, olmaz olamaz. Neden?? Çünkü büyük ihtimal zamanında oda aynı kömürü kullandı, çünkü bir zamanlar oda işsizdi.

Madem kömürle makarnayla oluyor bu %50 o zaman bunu muhalefet neden yapmıyor ki?? 1 ton kömür için oyunu yani namusunu satan insan bin lira için nelerini satmaz ki?? Yahu benim akrabalarımın hemen hemen tamamı iktidara oy veriyor bu iktidar bir bizimkilere mi bişeyler vermiyor?? Yani nerden baksan bir 50-60 kişi var birinede mi oy karşılığı bişeyler vermez ya. Bunların büyük çoğunluğu 2002 de oy vermedi, sonraki seçimlerde giderek hepsi iktidar partisine kaydı yani.

Eğer sen birine ruhunu satıyor diyorsan bunu ispat etmek durumundasın, ispat etmezsen ruhunu şeytana satmışın demektir.

Mesajı nasıl anlamak istersen öyle anlarsın.Benim burda bahsettiğim kesim belli .Sosyal devlet muhtaç vatandaşına bakmak zorundadır ama yandaşa daha çok yardım gidiyor ve bu da parti aracılığıyla oluyor. Yani ihtiyaç sahibine değil daha çok taraftara gidiyor.CHP nin neden makarna dağıtmadığını bilemem belki çalamamıştır parası yoktur belki de insanları dilendirmeye alıştırmak istemiyordur.Yolsuzluk yapan ve insanları kutuplaştıran partiye oy atıyorsanız sizin seçiminiz. Dini açıdan diyorsan dinimizde hırsızlık yapanı koruyun kollayın demiyor.

Tamam işte bende sana o kesim dediğin kesimi soruyorum nerede bu kesim?? Sen gördün mü kendi gözlerinle?? Bol keseden atıyorsunuz hepsi bu.

20 milyon kişi ak partiye oy veriyor biner lira verse 25 milyar lira (25.000.000.000 lira, koca Koç holdingin cirosu yani). 2002 de bu ak parti çulsuz gelmedimi?? neden o kadar oy aldı diyorsun örneğin bir chpliye eee para yedirirsen böyle iktidar olursun işte diyor. Adamdaki zihniyete bak. Nerden yedirecek arkadaşım Karun kadar zengin olması gerekiyor ya bunların. 2002 den beri aynı hikaye adama diyorsun çulsuz geldi bunlar, kabullenemiyor, makarnacılar kömürcüler verdi oyları diyor. yahuu 2002 den önce nereden çaldılar çukur adam diyesi geliyor insanın.

Dini açıdan şu olur diye bişey demedim onuda sen uydurdun tamamen. Dememde yani neden diyeyim konu o değil çünkü.

Arkadaş ispat et diyorum ispat. Yahu şu Türkiye halkının gerçekten oyunu ya namusunu işte bildiğin kömüre makarnaya satabileceğine inanıyormusunuz cidden. Yada kim inandırıyor sizi böyle?? yandaş yandaş bi ezberlemişiniz, medya açısından bakarsak kim kimin yandaşı değil ki bu devirde?? halk yandaş diyorsan o nasıl oluyor ki?? İşte orada duracaksın. Mesela chpye oy verende chp yandaşımı oluyor. Ama buna öyle denmez ki; seçmen denir yandaş değil önce bunu öğrenmelisiniz. Halk yandaş değil seçmendir. medyalar yandaştır. Her biri bir partinin yandaşıdır.

kaç kişi orada ölen madencileri düşünüyor şu forumda herkesin derdi kendi tarafımıza kimleri çekeriz, birilerine nasıl saldırırız, nasıl çamur atarız olmuş. objektif düşünen yok.





Gördüm kardeşim görmesem konuşmam.Doğalgazlı evlere kömür yardımı yapılıyor .Akp seçmenini tartışmayacam.İstiyorsan özelden konuşabiliriz.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

https://eksisozluk.com/15-mayis-2014-haber7nin-kendini-asmasi--4385114

yalaka olduklarını biliyorduk da bu sefer gerçekten kendilerini aşmışlar. Diğer ölü seviciler gibi bunların da umurunda değil. Yaptıkları iş aynı gösterdikleri taraf farklı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Mayıs 2014; 2:23:00 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Yüzbaşı

Tamam ben son kez bir Rabia işareti yapıp sorunu kökten çözüyorum.
Herkese iyi geceler.

< Resime gitmek için tıklayın >




S
10 yıl
Binbaşı

İsin ozu vefat edenlerin aileleri orada madenciydi ordan sag cikanlar 1 ay sonra yinede orada calisacaklar ve yine muhtemelen yakinlarini kaybedenler de gelecekte orada calisacak tipki zonguldakta yasanildigi gibi.Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun geride kalanlara Allah sabir versin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

https://eksisozluk.com/15-mayis-2014-haber7nin-kendini-asmasi--4385114

yalaka olduklarını biliyorduk da bu sefer gerçekten kendilerini aşmışlar. Diğer ölü seviciler gibi bunların da umurunda değil. Yaptıkları iş aynı gösterdikleri taraf farklı.

akıllarındaki tek sorunun imajlarını nasıl kurtaracakları oludğundan adım kadar eminim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Arkadaşlar tamam siz chp'lisiniz tamam siz akp'lisiniz tamam mhplide olabilirsiniz yada ne bileyim dinsizsiniz yada müslümansınız tamam eyvallah.Ancak kendi düşüncelerinizi niye millete empoze edip birbirinize düşünüyorsuuz.Şu kötü günde bile biz birlik olamıyorsak lanet olsun bizlere.Bizi bir araya ne getirecek! illaki kafamıza ABD'den Rusya'dan Çin'den gelicek bir füzemi adam edicek bizi.Yada tsunami gibi, büyük depremler gibi doğal afetlermi adam edicek.Lütfen inanmayan kardeşlerim adına Allah rızası için de demiyorum insanlığınız için şurada siyaset yapmayın lütfen.

Sözlerine aynen katılıyorum, lütfen siyaseti bir kenara bırakın.
Bırakın , burası yeri değil, şimdi sırası değil, elinizden bir şey gelmiyor bari dua edin kurtarılmayı bekleyenler için.



P
10 yıl
Yüzbaşı

osmanlı yalağı gelmiş hoş da gelmiş, avatarı da atmış.

tırtlık abidesi bu neo osmanlılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Okullu Mehmet Pasa
T
10 yıl
Onbaşı

insallah cenaze sayısı daha da artmaz.İyi haberler de bekliyoruz ama maalesef sayı sürekli artıyor.Gercekten cok buyuk bir acı.Allahtan ölenlere rahmet ailelerine sabır diliyorum.



D
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: meliii

İzledigim aciklamalara göre bukadar cok cenaze cikmasinin kurtarma ekiplerinin panikle hareket edip hesap yapmadan mudehale etmeleri diye dusunuyorum.

Temiz havayi hatali olarak ters yonden vererek icerdeki karbonmonoksiti tum madene yaydilar patlamadan uzakta olan iscilerde bu sebeple zehirlendi ve ölü sayisi artti ne yazikki

< Resime gitmek için tıklayın >
sen bilirkisimisin? sen uzmanmısın? sen kimsin?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tigertiger

böyle feci bir kazayı fırsat bilip leş kargaları gibi üşüşüp yeniden hükümeti karalama kampanyasına dönüştürenleri de kınıyorum.



oha mantığa bak. ya ne olacaktı? ekvador büyükelçisini mi suçlayacaktık?

bi de oy atıyo bunlar hey Allahım ya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

"Kaderleri buymuş,istedikleri kadar tedbir alınsın ecelleri geldi öleceklerdi" diyen müslüman kişiler siz önce tedbir sonra tevekkül nedir bilmez misiniz?

+1



Y
10 yıl
Yüzbaşı

Yok yok , sen mantık üretemiyorsun. Mantık üretemediğin için içi boş yazıyorsun.

Neresi mantıksız biliyor musun ?

Tam tersini söyledin, video daha ispat edici, delil arz eden bir şeydir. Söz şu olmalıydı, video var zaten , belli zaten, fotoğrafa gerek var mı yada habere gerek var mı ? Şeklinde olursa mantıklı olur. Yoksa tam aksi çok mantıksız , komik bir durum olur.
Video da gösterilen ortam ile fotoğrafta ki ortam uyuşmuyor ki zaten video bile videoluktan çıkmış. Bu durumda daha basit olan haber sitesine veya kaynağına itibar etmek ahmalık, inatçılık olur.
Haber doğrulanmış değildir , bunu kendiniz söylüyorsunuz ve yayınlamaya devam eden , büyük yankı uyandıran bir olay da olmadı. Hala gerçek olduğunda inat etmeyin. Chp bu durumda ayağa kalkardı. Kemal Kılıçdaroğlu mutlaka bir şey derdi. Çünkü zaten rte nin yanlışlarını söylüyor mutlaka bahsederdi. Bu açıdan bakınca bile hiç inandırıcı değil. Sadece bu açıdan baksanız bile !

Gezi parkı olaylarında tomanın altında kalan kişi diye sırtı yarılmış orası burası deşilmiş bir insan fotoğrafı haber sitelerinde ( mynet , haberturk, milletyet vs... ) yayıldı. Aradan çok geçmeden resmin asıl kaynağı ( yabancı bir site , motor pervanesine takımış bir adam ) medyada boy gösterdi. Bu sefer diğerleri bu haber hakkında yalanmış başlığı attılar.

İsterseniz bi geriye dönük küçük bir araştırma yapın. Bunu göreceksiniz ve bu sefer beyniniz kesin onaylayacak. Sözcü haber sitesi diye tutturdunuz. Bu haberi başka hangi haber sitelerinde gördünüz ( mynet te , samanyolunda vs ... var aynı içeriğe aynı videoya ve fotoğraf ve yazıya sahip bir haber ) hepsi sanki kopyalamış yapıştırmış ! ( sanki değil , öyle )

Eee bu durumda hala sözcüde sözcü , mırıltısı mı dinleyeceğim yoksa başka bir inatçılık göstergesi mi yapacaksnız ?

( not fotoğrafın gerçek olduğunu idda ediyorsan video yalan, video gerçekse fotoğraf yalan. İkisinden biri seç beğen al. Çünkü çok farklı yerler. Karşıda geniş bir alanda halkbank ayzısı videoda ise farklı bir yer ve yanda beyaz bir araba. Aslında beyninin onay vermesi lazımdı ama anlayamadım. Olur böyle )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 15 Mayıs 2014; 2:44:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @meter90
R
10 yıl
Yüzbaşı

Ulan sehit uzerinden siyaset yapmak nedir utanmiyomusunuz siz sizler varya hakaret edilmeyecek kadar degersizsiniz orada 270den fazla ailenin ocagi söndu daha bilmedigimiz kac kisi var siz burada siyaset yapmissiniz bu kadar düşülmez ayiptir günahtır...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yüzbaşı

Önce sosyalistler için geldiler, ben sosyalist olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra sendikacılar için geldiler, sendikacı olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra yahudiler için geldiler, yahudi olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra benim için geldiklerinde, benim için sesini yükseltecek kimse kalmamıştı!

Körü körüne bir şeyleri savunmadan önce durup bir düşünün. Soma'da sizlerinde akrabası, eşi, dostu olabilirdi. Son pişmanlık fayda etmez.

Ölenlere Allahtan rahmet kalan işçilere de acil şifalar dilerim.



M
10 yıl
Yarbay