Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1144
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILIK] HP Photosmart C3180
Şehir : #Aydın
İlan Türü : #Satılık
L
10 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
Merhaba arkadaşlar.

Sorunsuz Tarayıcı + Baskı [ALL IN ONE] cihazımı, lazer yazıcıya geçmek istediğimden, kendisini koyacak yerim olmadığından satıyorum.

Cihazın hiçbir aksanında sorun bulunmamaktadır. Türkiye malıdır, kayıtlıdır. Siyah kartuşu yeni alınmıştır (Bimeks, 1 aylık, 70TL, yarıdan biraz daha fazla dolu), renkli kartuşu çok nadir kullandığım için maalesef kurumuştur. Renkli kartuşunu çöpe attım. Siyah-Beyaz modda sorunsuz çalışıyor zaten. Kartuşları tüm teknoloji marketlerinde rahatlıkla bulunabiliyor. Yani renkli baskı almak istiyorsanız sizin sadece bir renkli kartuş masrafınız olacak.

Fotoğraflarda da görüleceği gibi orjinal kutusu, çıkartmaları, garanti kağıdı (garantisi dolmuş bu arada), kullanım klavuzu cihazla birlikte gelecek. Cihazın kurum CD'sini bulamadım ancak HP'nin kendi sitesinde zaten kurulum .exe'si mevcut. Son sürüm olması nedeniyle oradan indirmek çok daha akıllıca...


İSTEDİĞİM FİYAT = 100 TL


Unutmayın ki en dandik scanner bile 100 - 150 tl civarı şuanda..


1 HAFTA KİŞİSEL PARA İADELİ GARANTİ



İndirim şuan için düşünmüyorum. Makul takas tekliflerine açığım. Takası sadece referanslı arkadaşlarla yapıyorum.

Saygılar....

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 5 Nisan 2014; 17:14:50 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.