Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VISICO VT-200 Stüdyo Flaşı
Şehir : #Bursa
E
10 yıl
Er
Konu Sahibi

VISICO VT-200 model paraflaştan 2 adet mevcuttur yurtdışından getirilmiştir sorunsuzdur kutu içeriği tamdır.Kablosuz çalışan tetikleyici veya kablosuz olarak optik flaş tetikleyici ile uzaktan patlatılabilir.Alternatif olarak Canon DSLR ile uyumlu tetikleyici kablo kutu içerisinde mevcuttur.Bursa içi deneyerek alabilirsiniz istenirse sitenin uygun belirlediği miktarda komisyon ilave edilerek GET ilan açılabilir.Portre ve ürün fotoğrafçığı veya stok fotoğrafçılık için özellikle uygundur.Ayrıca bu paraflaşlar için ayrı olarak satılık 2 adet Weifeng marka ayak ile 2 adet Visico marka 60x60 ölçülerinde softbox vardır.Sorulanız varsa çekinmeden yazabilirsiniz.Ürünün sahibinden.com ilanının linkini aşağıda görebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-visico-vt-200-paraflas-studyo-flasi-151058892/detay/


Saygılar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



E
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Forum dışı satılmıştır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.