Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
884
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: TERİM , SNEJİDERİ NEDEN İSTEMİYORDU (2. sayfa)
F
10 yıl
Yarbay

Açıkça ortada işte. Terim az kalsın Sneijder gibi bir futbolcuyu yok edecekti. Tamamen ego tatmini için. Bakın adam nasıl top oynuyor. Ki kendiside 2013 de patlama yapacağını hep söylüyordu.terim engelini hesaba katmadı biraz gecikti sadece.

Bu arada Snejider değil Sneijder....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Yarbay

Sneijder 1 yildir formsuz. Daha yeni yeni toplarlanmaya basladi. Fatih Terim bunu ongormus olabilir.

7.5 milyon bonservis, 4 milyon imza ucreti, yarim sezon icin 2 milyon + bonuslar haric yillik 3.2 milyon euro ucret odedik. Kasamizdan az para cikmadi. Cok seviyor olabilirsiniz ama Sneijder transferi su an icin hala basarisiz bir transferdir. Bir Drogba, bir Melo, bir Muslera'nin yaptigi katkilar ile Sneijder kiyaslanmaz bile. Son 2 mactaki performansini istikrarli bicimde devam ettirmesi gerekiyor ki aldigi paralari hak etsin.. Gercek Sneijder'i hala %100 izleyemiyoruz.



E
10 yıl
Yarbay

Transfer isine ne zaman Ft burnunu soksa buyuk cogunlukla aldirdigi futbolcular elimizde patlar..Ft yi severim ama transfer isine Ft mi bulastirmayacaksin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.