Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araba Yarışı Severler için Harika Haber
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Araba olgusu özellikle 20. yüzyıl ile birlikte büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Her geçen gün gelişen taşıt sektörü farklı alanlarda da kendini yansıtmaktadır. Örneğin Formula 1 , Nascar gibi araba yarışları düzenlenmekte ve bunlar için de milyonlarca dolar harcanmaktadır. Aynı şekilde araba ve araba yarışı oyunları bilgisayarlar, telefonlar ve oyun konsollarında da kendini göstermektedir.
Bilgisayarlarda yer alan araba yarışı oyunlarına bir göz atacak olursak ilk olarak karşımıza efsanevi bir oyun çıkmaktadır. Oyunumuzun ismi Need for Speed. 1996 yılında The Need for Speed ile başlayan bu serüven daha sonra Need for Speed 2 ile devam etmiş ve bir iki yıl arayla yeni oyunu ile karşımıza çıkan Need for Speed en son olarak Need for Speed: Rivals ile piyasada tekrardan yerini bulmuştur. Araba yarışları bakımından aldığımız hazların haddi hesabı yoktur bu oyunda. Kimi zaman polisler ile kıyasıya yarışırken, kimi zaman da rakiplerimizi elemeye çalışıyoruz. Multiplayer olayı da çok iyi şekilde sisteme eklenmiş durumda.
Bir diğer araba yarışı oyunumuz ise Blur olmaktadır. Eğlencenin daha çok ön plana çıktığı bu oyunumuz yeni bir oyun olarak karşımızda yer alıyor. 3 seviye arabaları bulunuyor. Bu arabalar yapım yıllarına ve özelliklerine göre paylaştırılmış durumda. Yani en üst seviye arabaları kullanırsanız çok hızlı bir yarış sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda yarış esnasında alacağınız itemler ile rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Kimi zaman turbo alarak hızınızı katlayabilir, kimi zaman da arkanıza mayın atabilirsiniz. Yıldırım alarak önünüzdeki rakibinizi durdurmaya çalışabilirsiniz.
Bilgisayar ve playstation oyunlarının yanında mobil oyunlar olarak da araba yarışı oynayabilmemiz mümkün. Örneğin Asphalt son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz bir oyun. 1,5 gb lık dev bir alana ihtiyaç duyan oyun, en gelişmiş özellikleri bünyesinde barındırıyor. Çok yüksek özellikte telefonlarınızın kaldırabileceği bir oyun olan Asphalt 8. oyunu ile piyasadaki yerini alıyor. Siz de bu oyuna Google Play Store üzerinden rahatlıkla ulaşabilir ve telefonunuz üzerinden de yarış zevkine varabilirsiniz. İyi yarışlar dileriz…



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.