Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1488
Tıklama
1
Öne Çıkarma
heyecan yapıyorum
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar. ben klübe gidiyorum ama idmanlarda maçlarda vs iyi oynayamıyorum.top ayağıma geldiğimde panik yapıyorum gözüm toptan başka bir şeyi görmüyor.tabi panik yaptığım içinde iyi performansımı gösteremiyorum. ama mahallede ve okulda görseniz beni ronaldo sanarsınız.bana ne yapmamı önerirsiniz.



A
10 yıl
Binbaşı

Up bende de ara sıra oluyor. Bazen çok iyi oynuyorum, bazen çok kötü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

hadi beyler yardım eden yokmu


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @memoninja5e
A
10 yıl
Yarbay

Bende oluyor sonra videomu çekmişler anladım harbiden oynamayı bilmiyormuşum.Sende bilmiyorsun eminim bırak derslere yoğunlaş iyiysen milli takım seçmesine git bunlardan biri değilse forumu terk et .



O
10 yıl
Yarbay

bende öyleydim lisede okul takımındaydım maç finaldi
bizim sınıfın tüm kızları maçı izliyor frikik oldu tüm kızlar ooo diye bağırdı bildiğin topu taça attım sonra nedense hep rahat oynadım aha rezil oldum bişi olmadı demiştim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Binbaşı

Heyecan yapma



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Çavuş

hocan sana bir şeyden anlamayan küçük çocuk muamelesi yapıyor mu? hem takım içi hemde kluple güven sorunların var zamanla düzelecektir takım arkadaşlarınla iyi geçin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

hoca bana iyi oynuyorsun ama panik yapma diyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

Çok iyi futbol oynarım ama böyle turnuvalar olur herkez izler , işte orda bende heyecanlanıyorum ve elim ayağıma dolaşıyor , sakin olmak gerek.



M
10 yıl
Yüzbaşı

Duygularını kontrol edebilmen lazım
Gece yattığında kendini dünyada en rahat edebileceğin yerde hayal et ve heyecan hissettiğin maçta da hep oradaymışsın gibi düşün ve o duyguyu yaşamaya çalış
Sakinlik, composure futbolda önemi bir öğe. Bunu yakalamaya başladıktan sonra çok daha iyi bir oyuncu olacaksın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

saol kardeş



K
10 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Yıl1912

Futbol beynini geliştirmen gerekir mahallede kural yoktur :) bu yüzden iyisindir ha gerçektende iyi oynayabilirsin ama büyük sahada yaparken basit oynamak gerekir al ver riske girmiceksin. takımını zor durumda bırakırsan hocada senı bırakır :D top sana gelince bi dur topu kontrol et etrafına bak en yakına oyna. ama arkadasınıda zora sokma bunları hızlı bir biçimde yaparsan futbol zekan gelişir ve ilerde artık kendiliginden gider top sen kavramışşsındır çünki . antremanlara mutlaka git kaçirma kondisyonun artar özellikle koşu antremanları extra oluyorsa mutlaka git nefes problemı çekmezsın maçta.
Ben altınordu' takımında u-19 oynuyorum maç basına 175 lira para alıyorum suan yedek kalınca fiyat bölünüyor. kendine iyi bakarsan kazanırsın maçtan önce enerjik şeylerde ye muz çok faydalıdır :) iyi günler.

maçtan önce 1 kutu kola iyi geliyor diyorlar enerji için bilgin var mı bu konuda ?



S
10 yıl
Yüzbaşı

bu rezil olma korkusundan olabilir. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur prensibiyle düşünürsek vücudunu geliştirmelisin.

üstte biri demiş rezil oldum sonra bi daha öyle olmadı diye. psikolojiktir rahat olduğunda gerçek performansını gösterirsin. ben de fb altyapıdaydım son seçmede heyecan yaptım seçilemedim şu an hukuk okuyorum gençler odaklanın rahatlayın eğer yetenekliyseniz gerisi gelir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.