Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
441
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Z500 Yardım lütfen
Ö
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar iki ay önce Vatan Computer'den Lenovo Z500 aldım iki tane sorum olacak

1-) Şuanda F1-F2 tuşlarında yani ses açma kapamalarda, fn tuşuna basmadan kullanıyorum bu da benim için kötü, Dota2 oynarken f1 tuşu lazım her bastığımda sesi kapatıyor, ben F1'i normal fonkstiyonunda kullanmak istiyorum nasıl değiştirebilirim yani... FN+F1 yaptığım da sesi kapatsın...

2-) Bu laptop'u 3 ay önce yukarıda belirttiğim gibi Vatan Computer'den aldım şuanda bana windows key lazım, kutuda her yere baktım bulamadım, şuanda onu nasıl bulabilirim ? Ya da kutunun üstünde ne diye yazıyordur

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim



B
10 yıl
Binbaşı

http://forum.donanimhaber.com/m_83627214/f_//tm.htm#83627214

Şurda ki konuda bios update hakkında bilgi var fn tuşlarını problemini çözer. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla biosa gömülü geliyo zaten key.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Yarbay

İlk sorunun cevabı verilmiş o yüzden 2. sorundan cevaplıyorum.

Aida64 programıyla keyini öğrenebilirsin, fakat key biosa gömülü olduğu için windows 8 yüklemelerinde key girmen gerekmeyecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

teşekkür ederim, denetim masasında "windows 8.1" özellik ekle dediğimde key istedi ondan sordum hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Yüzbaşı

Hocam benim de bir sorum olucak. bu bios update i yaptım f tuşları sorunu çözüldü ama artık f1 e basınca yardım sayfası açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.