Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Palit GTS250 Green 1GB 256Bit DDR3 70TL
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
S
10 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Satılık Palit GTS250 Green 1GB 256Bit DDR3 70TL
Aşağıdaki resimde görülen soldaki ekran kartı, sağdaki gtx660'ı satın aldığım için satılıktır. Fanı sesli çalışıyor, bilgisayarı ilk açarken %100 çalıştığından fazla ses var ancak windows gelince ses azalıyor (yinede sesli). Fan sorunu olduğundan 70 TL'ye satıyorum, fan değişimi/onarımıyla sıkıntısız bir ekran kartına dönüşecektir. Cihazın kutusu bulunmaktadır, yalnızca cd ve kitapçığı yok. Çalıştığım için İstanbul içi sonraki günün akşamı elden verilebilir, merter metrobüs durağına gelinirse sonraki günün gündüzde verilebilir. Kargo ile alınacaksa önce havale/eft alınıp sonra kargo gönderilir ve kargo ücreti alıcıya aittir.

Heves edipte almak isteyen ancak pek bilgisi olmayan arkadaşa not: 2 adet 6pin güç girişi istiyor, güç kaynağınız müsait değilse kartı boşa almış olabilirsiniz :)

Pazarlık teklif etmezseniz sevinirim

Detaylı bilgi almak için telefon numaranızı PM ile bırakabilirsiniz, gündüz geri dönüş yaparım.

Edit: trusen'e satılmıştır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

S
10 yıl
Er
Konu Sahibi

trusen'e ayrılmıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.