Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
164
Cevap
18517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Dünyanın en güçlü timi Bordo Bereliler mi? (6. sayfa)
S
10 yıl
Yüzbaşı

K
10 yıl
Yüzbaşı

Amerikan, Ürdün, Japonya, Çin kuvvetlerinin Ankarada özel kuvvetlerde eğitim gördüğünü gözümle gördüm, kendileri dağın altında, gelenleri dışarda eğitiyorlar bizimkiler, bu bizi en iyi yaparmı bilemem, belki bizimkilerde diğer ülkelere gidiyorlardır eğitime...

Her birinin kolunda bacağında illa ki bir kurşun izi, bomba yarası mevcut, kolay değil yaptıkları iş.

Oyundaki Captain Price ı görüp karşılaştırma yapmayın lütfen



K
10 yıl
Yüzbaşı

Hayır.



L
10 yıl
Yarbay

Şu forumda post kasanların 3te 2si daha askerlik bile yapmamıştır, sorsan askeri danışman hepsi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

En güçlüsü waffen-ss

+ sonsuz ayrica wehrnachti unutmayalim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yüzbaşı

2004 yılında yapılan yarışma ile buraya gelip en iyi timi Bordo Bereliler diye ilan etmek çok saçma. Adı üstünde zaten, yarışma.
Şurada bol kepçeden atıp tutanların tamamı askere gidip, o ortamları görmeyen ve birlikler hakkında en ufak bir bilgisi olmayan tipler.



F
10 yıl
Yarbay

Sanmıyorum. Cesaret konusunda evet ama..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Binbaşı



Eleman bilgisaray oyunundan flimlerden örnek vermiş ya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 31 Ekim 2013; 10:51:46 >

H
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Kendinizi ülkenizi küçük görmeye devam edin... Aferin size. Biri gelmiş yok cod yok sas la Bi saçmalamayın.

mhp li detected

Alakası yok. Ben bu ülkenin vogu seyını sevmem ve hayalimde zaten isvec yada Hollanda da yasamak ama iyi olan bisey varsada takdir ederim



S
10 yıl
Teğmen

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/206428.asp kısaca bi göz atın özel timleri anlatmış ama tabiki sastan iyisi yok bu alemde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

Yarışma ile Özel Kuvvet mi belirlenir... ???

Çatışmada yaşadığın psikolojik durum ile , pentatlon yarışmasındaki psikolojin bir mi ki yarışmalar kıyas kabul edilsin...

Vazgeçin artık şu Bordo Bereli efsanesinden... Dünyanın en iyi askeridir falan feşmekan bunlar şehir efsaneleridir..

Özel kuvvet denilen oluşum bir bütündür... Personel olarak bedeni ve ruhsal bütünlük önemli olmakla birlikte aynı zamanda silah techizat bakımından yüksek teknoloji ve hava-deniz- uydu desteği ile bir saç ayağının tamamıdır..

Senin personelin istediği kadar iyi eğitimli olsun , techizat olarak geri plandaysan , haybeye kastırır durursun..
Aynı şekilde operasyon yapacağın bölgenin uydu fotoları , operasyon sırasında Silahlı/silahsız İHA desteği gibi destek unsurların da teknolojiyi yansıtacak ki özel kuvvet bir işe yarasın..

Yoksa Yallah tazyik şeklinde ben özel kuvvetim eğitim aldım bilmem kaç sene gider yakar yıkarım ortalığı dersen patates olur gidersin karşı tarafın yüksek teknolojisi karşısında...


Bordo bereliler dünya özel kuvvet sıralamasında ilk 10 da bulunur , ama öyle en iyisi ya da ilk üç gibi sıralamalara imkanı yok giremez...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yüzbaşı

Terör örgütü için illa bordo bereliler lazım değil. Normal askerlerde başedebilir. Fakat emir gelmezse birşey yapamazlar. Olay sadece çatışmalardan ibaret değil ki. Siyasette var işin içinde. Öyle olmasa Öcalan ele geçirildiği gibi idam edilirdi ama edilemedi. İşin içinde Dünya devletleri, örgütler bilmemneler filan var. İdam edilse olan bize olurdu. Bi de benim bildiğim bordo bereliler sıcak çatışmalara gitmez. Bi görev verilir, halledip dönerler. Bi de gurur meselesidir görev onlar için.



N
10 yıl
Binbaşı

A Haber'de bir programda Bordo Berelilerle Mete Yarar bir gün geçirmişti. Çok fazla efsane dolaşıyor. O programı izlerseniz görürsünüz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
10 yıl
Binbaşı

http://m.youtube.com/watch?v=WsjzdA6mOiM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DWsjzdA6mOiM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nef'i -- 31 Ekim 2013; 11:59:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
10 yıl
Yüzbaşı

en iyisi hangisidir bilinmez ama sas en tecrübelisidir. ilk kurulan özel birlik olmasının yanında tecrübeleri bakımından da diğerlerinden ayrılırlar. bir gün bir savaş çıkarsa ve bu birliklerde birbirleriyle karşı karşıya o zaman anlarız.

tatbikatlardan yada yarışmalardan kim daha iyi anlaşılmaz bu yarışmalarda her grup karşısındakini dener ne biliyorlar diye tam olarak becerilerini göstermezler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

Bordo Klavyeliler tabikide.
< Resime gitmek için tıklayın >



D
10 yıl
Yarbay

Borbo berelilerin 1-2 tane yarışmada aldıkları derecelerden başka elle tutulur hiçbir başarısı yok.Başarılar büyük operasyonlarla olur.Rehine kurtarma , etkisiz hale getirme vs gibi.Mesela borbo bereliler büyük bir operasyonlar en son rehin tutulan pilotlarımızı kurtarsalardı kayıpsız iyi bir operasyonla o zaman o bir derece ederdi işte.Bizim bordo berelilerimiz güya duvarlara yazılan efsane yazıtlardan ibaret şu anda... Ha kötü olmaları mümkün değil asla asla , iyilerdir tabiki kötülerdir demiyorum.Ama işte çıkıpda dünyanın en iyisi diyemessiniz.Dünya üstünde o kadar çok aktif operasyon yapan takımlar varki.Bizim bordo bereliler eğitim alanlarında eğitim yaparken adamlar hergün aktif gerçek operasyona çıkıyorlar ne gibi pakistanın SSG leri gibi.. Hindistan marcos , israil shayet 13 mesela... Tabiki amerikan navy seal gibi... British Sas... Bunlar dünyanın su anda önde gelenleri diyebiliriz.



B
10 yıl
Yüzbaşı

tanım : piyade tüfeği boyundan az uzun, botları ile beresi arasına sıkışmış, içi bulgur ve mercimekle doldurulmuş, piyadenin az hallicesi olan personele verilen ad.



D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

asker ile pkk arasında süren çatışmalarda bordo berelilerin gelip 11 pkklıyı 12 silah atışıyla öldürmüşlüğü var

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
10 yıl
Yarbay

sas var delta force var battlefield falan sağlam bunlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >