Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
38
Cevap
13999
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: **Çalıntı Telefon*** (2. sayfa)
-
20 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

abi 6600 300 milyon kim nasıl anlıcak.çaldığımı nasıl kanıtlarlar.belki o adam bana elden sattı.kimse kanıtlayamaz çalıntı olduğumu bence..



A
20 yıl
Yarbay

tmm abi al o zaman.. niye soruyon?? bizce alma... garantili al 100 200m fazla wer kafan rahat olsun



O
20 yıl
Binbaşı

bizim slnlfta bir arkln telefonu caLlnmlstl eylül gibi,aradl taradl yok sonra bu mahkemeye basvurmus,ocak gibi falan telefon ortaya c?kt?..
kat görevlisi almls polisler fln geldi.rezillik bir suru cocuk aldl telini geriye ama iste boyle ayrlntlLar lazlm,
*kisi azimli olacak,mahkemeye fln basvuracak,
*imei numaraslnl vesairesini hatlrlayacak
olmaz olmaz demeyin



E
20 yıl
Yarbay

Bi de köprüde satılan telefonlar 20 milyona falan oluyo. 4 ay önce falan bi adam yapışmıştı samsungn500 ile 3410 20şer kaattı. Çalıntı olmasın da ne olsun bu telefonlar :)



K
20 yıl
Teğmen

arkadaşlar özellikle kadıköyde eminönü iskelesinin yanındaki banklarda oturup izleyin,cepleri 10milyona veriyoruz deyip milleti soyuyorlar.Bir sahtekar orada dolaniyor,adam 10milyona telefon var deyince o yanindakine carpip cep kaca calisiyormu falan deyip otekini de oraya yaklastirip soyuyorlar,sikayet edene bicak, dikkat, herseyin fiyati belli,kimse kimseye ucuza bisey vermez,akilli olanin basina daha az bela gelir.



-
20 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

tamam da abi.çaldığımı nasıl kanıtlıyolar.belki adam bana sattı.belki elden bana verdi.çaldığm nasıl belli oluyo.



V
20 yıl
Yarbay

çaldığın belli olmaz devlet muhatap arar. eğer aldığın yerden telefonu aldığına dair bir belge almaz isen o zaman suçlu doğrudan sen olursun.telefonum çalındı bayram arifesiydi. bilgisayar topluyorudum teknik segvsite arkadamı dondum baktım tel yoq rafın uzerinde gelen giden tanıdık kime diceksin sen çaldın. gittim şikayette bulundum karakola. sonra bayram sonrası bu telefonların yoğunluklu olarak satıldığı bir yere gittim dükkanların vitririne bakıyım dedim belki gorurum. e telefonu tanıyorum. lg yeni yeni piyasaya çıkmıştı. aradım aradım baktım telefon bir vitrinde alla alla bu benim telefon dedim. dukkan sahibine hiç çaktırmadan diğervitrinlere bakarak devam ettim yoluma sonrada karakola gidip olayı bildirdim bana eminmisin senin telefonun olduğundan dediler bende sizin polis olduğunuzdan ne kadar eminsem o kadar eminim o telefonun benim olduğuna dedim. içime doğmuş ya telefonun faturasınıda yanımda goturmustum. polislerde gitti. numaralarına felan baktılar telefonun telefonun benim olduğu çıktı. adam telefonu aldığı kişiden kimlik kartı felan almamış. adamlardan şikayetçi olsaydım gume gidicekti pols gedi şikayetçimisin esnaftan dedi. neyse uzun sureli konusmalardan sonra adamdan şikayetçi olmamaya karar verdim. anlicanız telefon çalındı ve bulundu. adamdan şikayetçi olmam durumunda hapis cezası gelicekti kimsen aldığını kanıtlayamadığı için doğrudan çmali çalmaktan ve çalıntı mal satmaktan suçlanıcaktı.



O
20 yıl
Yüzbaşı

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ZoGeL</i>
<br />ben bısı olcagını sanmam.sen para verıp almıssın bı kere <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
1. telefonu elinden alırlar
2. eger telefon sahibi davacı olursa hapis cezasına kadar gider olay



P
20 yıl
Yarbay

olli sanmam.eger telefona fazla para vermemısse ugrasmaz.



-
20 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

mesela ben sırf mp3 için sl45 alcaktım.bir baktım perşembe pazarında
adam tezgahı kurmuş sl45 vardı 55 milyon dedi .şimdi çalıntı mı değilmi nasıl anlıcam.ekranda yazarmı çalıntı diye8duymuştum.)



M
20 yıl
Yüzbaşı

Benim telefonum hala aranıyor. Sahibi bulunduğunda davadan vazgeçmek için yüklü bir miktar talep edeceğim. Milletin çalıntı ucuz telefonlarını alanlara da ders olur böylece...



A
20 yıl
Yüzbaşı

hocam meraktan soruyom bu telleri nerde bulurum,istanbulda bi kere galata köprüsünde samsung satıyodu herifin biri 20 milyona,başka nerelerde var bu herifler



S
20 yıl
Binbaşı

abi boşverin o işleri, fiyat cazip ama ya herifler sakat veya telefon ertesi gün gümlüyor. tek çözüm tanıdık bir teknik serviste kontrol ettirmek veya yeni imei yükletmek çalışan ve çalıntı olarak alınan telefona.



A
20 yıl
Yüzbaşı

yeni imei nasıl yükleniyor yaw,benim bildiğim eski 5110 da falan yapılıyo sadece



-
20 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

benim bildiğim büyük şehirlerde ekranda çalıntı yazıyor.sahibi polise imeyi veriyor...

ama nasil kanıtlanıyo hala anlamadım.belki elden verdi sonra çalıntı diye iftira attı demi yani..



N
20 yıl
Yüzbaşı

www.izmirpolis.gov.tr adresinde çalıntı cep telefonları için bir sorgu sayfası var. telefonun IMEI numarasını giriyorsun, çalıntı mı değil mi söylüyor. Tabi çalınan telefonun sahibi IMEI numrasını polise vermişse veya IMEI numarası değiştirilmemişse.



A
20 yıl
Yarbay

nasil imei deistiriyolar abi??



L
20 yıl
Binbaşı

benim bir arkadaşımın başına da şöyle bir olay geldi, 1999'da
kadıköy'de beşikaş iskelesinin ordan bi tezgahtan telefon almış 10-20 milyon bi fiyata samsung sgh-600
,o zamanlar böyle IMEI takibi filan da yok.çalıntı durumu önemli değil yani,neyse eleman parayı vermiş almış telefonu,10-15 dakka sonra iki tane eleman bunu bi köşeye sıkıştırıp almışlar telefonu elinden.sonra da afedersiniz sktir'i çekmişler.hem para gitti hem de tel yani.sonuç: istanbul'da asla ama asla tezgahtan bir şey almayın ne cd ne telefon ne de prezervatif :)



M
20 yıl
Binbaşı

yaa seyyar saticiya guwen olmaz! elektronik esya aliyorsunuz!!! bence elektronik esya da garantili alin! boylece seyyarlarada is yaptrmammis olursunuz!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.