Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Reg48bitLBA for Windows XP SP1 and Windows 2000 SP
C
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Windows XP Service Pack 1 and Windows 2000 Service Pack 3 operating systems, or higher, are required to support ATA disc drives larger than 137GB. The registry setting EnableBigLBA needs to be set after the proper level service pack is installed.

If you use the traditional Microsoft Disk Administrator or Disk Management tools to prepare your drive or you need to check the status of the EnableBigLBA registry setting, you can use the Ontrack Reg48bitLBA utility to set or confirm if the setting is enabled.

arkadaslar yukarida 137gb sonrasi icin birseyler deniyor fakat ben tam olarak anlamadim. Bu konuya aciklik getirebilirmisiniz.

adres:http://www.seagate.com/support/disc/utils.html



K
20 yıl
Yüzbaşı

"137 GB'dan daha büyük diskleri desteklemek için XP service pack 1 ya da windows 2000 service pack 3 ve yukarısı gereklidir. service pack yüklendikten sonra da registry'de EnableBigLBA ayarı yapılması gerekir.

Bu registry ayarının durumunu kontrol etmek ya da için Ontrack Reg48bitLBA programını kullanın"

Yani service pack yetmiyormuş, bir de registry ayarı gerekiyor 137GB'den büyük diskleri kullanmak için. Onu da bu program yapıyormuş.



D
20 yıl
Yüzbaşı

http://v4.windowsupdate.microsoft.com/tr/default.asp
bu windows update türkçe site, buraya girip güncelleştirmeleri tara linkine tıkla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.