Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
virüs mü bu?
S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşımın bilgisayrına bilgisayara ttnet bağlantısı alınmış.bağlatıyı cd'deki programıyla kurmuş. hiç bir sorun ykken geçen gün norton anti vürüs programı çalışmış ve sanıırm bir dosya virüslü diye silinmiş. internete bağlandığında virüs programı çalışıyor ve bir sürü 100'lerce şu hata geliyor ekrana:
"C:docum~1\aliosma~1\locals\temp\lsass.exe dosyası windows tarafından kullanıyor.lütfen dosyanın adını kontroledin veya başlat menüsünden arattırın." anlayabildiğim kadarıyla norton bu dosyayı virüslü diye silmiş. zaten o adreste böyle bir dosya yok. bu dosyanın aynısını windows'da buldum.copyalayıp yapıştırdım başta hata vermedi bilgisayarı kapatıp açtım.internete bağlandığım anda yine aynı işlemi yapıyor. bilgisayradaki bilgiler çok önemli ya bilgisayara bi şey yapar diye korkuyorum.yardım ederseniz çok memnun olurum.



F
20 yıl
Binbaşı

evet yeni bir virus. Daha önce çok açılmıştı aynı topic burdan çözümü bulabilirsin:
http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=94279



S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkürler



T
20 yıl
Teğmen

lsass.exe bende de sürekli var görünüyor. tanrım!



S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yaa ben verdiğiniz linkten microsoftun yamasını indirdim kurdum.belli bir süre gelmedi o uyarılar bilgisayarı kapatıp açtığımda yine aynı şeylerle karşılaştım. virüs bilgisayarı kapatmıyor.sadece hata veriyor.lütfen çok acvil yardım



S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yaa arkadaşlar worm virüsü daha önce bu bilgisayara girmiş. temizlenmiş. bu benim yazdığım şey aynı virüs mü şimdi? lütfen acilen yardımcı olun ne olur. microsoft'un yaması bi işe yaramadı başka bir şey de yapmam gerekiyormuş.



M
20 yıl
Yüzbaşı

search'e adserve2 yaz arasın. dosya bulunursa sil. bende işe yaradı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.