Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
146
Tıklama
0
Öne Çıkarma
p4p800 e harici ethernet kartı almak
U
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

p4p800 anakartım var 3com un etherneti var arada veri akısı duruyor adslde tek kırmızı ısık devamlı yanıyor veri akısı olurken yanıp sonuyor hızlı.ben buna yeni bi ethernet kartı alsam onu kullanabilirmiyim.mesala us robotics.yani 2si bi arada olunca bi sorun cıkarırmı.p4p800 deki gigabit lan mı daha kullanıslıdır yoksa alacagım baska bi ethernet kartımı



B
20 yıl
Yarbay

BIOS tan "Onboard Lan" seçeneğini disable edersin ve başka bir ethernet takabilirsin.Ancak P4P800 lerin Gigabit ethernetleri çok kullanışlı ve kalitelidir.Bence router yada switch e giden kablonun uçlarında da yada windows unda bi problem olabilir.Başka bir ethernet takıp dene yada önce sistemini yeniden kur..Kolay gelsin.



8
20 yıl
Yarbay

ben kullanıyorum sorun çıkmıştı bende gigabit 3com u hiç görmüyordu pc. garantiden hallettiler şimdi çok iyi normal ethernet kartım da var ama denedim gigabit biraz daha hızlı ve daha kullanışlı sonuçta (VCT) Virtual cable test olayı var 100 m ye kadar hat üzerindeki arıza yerini tespit ediyor gerçi sorun olmadı ama işte öyle bir özellik koymuşlar sanırım i865 ve i875 cipsetlerde var.



H
20 yıl
Yüzbaşı

disable etmene bile gerek yok. tak kullan ethernet kartını. ama senin problemin ethernet kartından değil tahminimce. modem ayarlarını kontrol et derim ben



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.