Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
182
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran
A
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar.
İlginç sorunla karşı karşıyayım. Ekranın 800*600 modunda rengin kararması ve ekranın daralması sizce normal mi? Çümkü diğer modlarda gayet renkler canlı görünüyor ama 800*600 modunda hem ekran daralıyor hem de ekran kararıyor. Monitördeki düğmeler de ayarlanmıyor. Yani ayarlanıyorda ne renk açılıyor ne de ekran genişliyor. Ama diğer piksel modlarında böyle bir sorun yok. Ekran gayet renkli ve geniş. hatta monitördeki düğmelerle bile ayarlanma yapılıyor bu modlarda. Bu sorunu yenmek için yaptığım uygulamalarda, ekran kartını çıkarıp başka bir ekran kartı denedim. Ekran kartının son sürümünü yükledim. Monitörü başka bir bilgisayarda denedim ama nafile. Yine aynı sorun. Sizce ne yapmalı.?



D
20 yıl
Yüzbaşı

monitörünü değişmeyi denedin mi?



İ
20 yıl
Yarbay

monitörün o çözünürlüğü (güzelce) desteklemiyor olabilir.bir klavuzuna bak 800*600 de ne yazıyor 60 ise o nesneyi çöpe at(yada gelen gıcık bir dilenciye hediye et).
hürmetler...



A
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Peki Monitörün yineleme hızını nerden değiştiriyoruz.



C
20 yıl
Yarbay

once bir sistemini yazsan, monitor ve ekran karti neymis gorsek.



A
20 yıl
Yarbay

her cozunurlukte kac Hertz de calısıyo ona baktinmi. benim ekran 75 Hertz de iyi 85 Hertz de sapitiyo. Bazen 1024x768 den 800x600 e gecerken 85 Hertz e falan atliyabiliyo.



A
20 yıl
Yarbay

donanimin hakkinda bilgi yazarmisin



A
20 yıl
Yarbay

800*600 de karanlık ve düşük frekansa ayarlanmıştır.

Aydınlığını açmayı ve Hertz değerini yükseltmeyi dene bir.

Eğer çok bozlulyors geri düşür.



L
20 yıl
Yarbay

masaüstünde sağ tıkla gelen menüden ayarları seç ordan gelişmiş i seç çıkan yerden monitörü seç orda tazeleme hızları çıkıyor ordan değiştirebilirsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.