Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
570
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Televizyon olayı (2. sayfa)
A
20 yıl
Yarbay

philips 72 var bizde super.ama bombeli ekran olmasi sinirimi bozuyo ses ve goruntu kalitesi mukemmel.ayrica radyosuda var



N
20 yıl
Yarbay

Sony 29LS60 bir ay önce aldım.Daha yeni olduğu için arızadan söz etmek
mümkün değil.Görüntü ve ses kalitesi mükemmel ve renkler canlı.
Özellikle uydu alıcılyla kullanıldığında yabancı kanallarda ses kalitesini sony nin virtual dolby desteğiyle izlemek harika oluyor.
Şu uyarıyıda yapmak istiyorum.Sony televizyonlar mutlaka power butondan
kapatılması,mutlaka fişinin çekilmesi hatta evin içinde ayrı hattan
elektrik alması gerekiyor.Eğer aynı prizde tv+dvd player+receiver gibi
cihazlar takılıysa tv standby da veya power off olsa bile akım boşalması
nedeniyle diğer cihazlarınızı bozabilir."ben kullanıyorum ve bi şey olmuyor"diye düşünenler;cihazların bozulması yakın olabilir diyorum.



A
20 yıl
Binbaşı

ben sony ve samsungun 100hz 72 ekran tvlerini inceledim pek bi fark göremedim arada.Yaklaşık aynı kalite gibi. Aralarındaki tek fark samsungun 250 milyon lira daha ucuz olması. Bi arakdaşımda philips kullanıyor(100hz 72) gidip görme imkanım olmadı fakat kendisi tvsinin sonylerden daha kaliteli olduğunu iddia ediyor.



M
20 yıl
Yüzbaşı

Lcd düşünüyorsan kesinlikle lg al derim



W
20 yıl
Yüzbaşı

oncelikle allah 1 yastikta kocatsin.soyle yengeyle aksam 1 dvd izlemek istersen 1 philips al derim modelini tam bilmiorum su an hani ince uzun philipsler var.iste onlarin piyasadaki en baba tv oldugunu ogrendim tabi kendi sinifi icin...yani genede sen bilirsin,,[^]



D
20 yıl
Yüzbaşı

vestel ve vestel üretimlerini alma, hatta arçelik beko falan da bakma, zxaten kumandalarından bile ne kadar dandik oldukları ortada. En iyisi uzakdoğulu bi tv. tarama hızı yüksek olsun ve trinitron olsun. gözler rahatsız olmasın.



H
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

saolun arkadaşlar. vestel- beko-arçelik filan düşünmüyorum. iğreniyorum bu markalardan. bir 72 ekran vestel vardı. görüntü filan iyi ama çalışma hayatını serviste geçirdi. bizim arkadaş 72 arçelik almış görüntü çamur gibi. amacım 72 ekran 100Hz tv almak. 29FX66 bana ii gibi görünüyor.

Ancak birşey duydum dorumu bilmiyorum. köşeli tip sony televizyonların görüntüsünde grenlenme olduğunu duydum. bu dorumu. birde 29fq75 die bir model var bunu biliyormusunuz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.