Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
5960
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 8 Bakım Sorunu [SSli]
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler bilgisayarim Windows 8 bugun garantiden geldi fabrika ayarlarina dondurmuşler , haliyle güncelledim ( Windows , Ekran kartini vs ) herneyse..

Güncellerken otomatik bakimi kapatmiştim , fakat güncelleme işlemi bitince Bakım yapim dedim,

İşlemler Merkezi Bakım Sürüyor diyordu bakımı durdur diyorum fakat işlemiyor.. Bilgisayari yeniden başlattım gene aynisini diyor , kapattım 15-20 dakika sonra actim fakat gene aynisini diyor..

< Resime gitmek için tıklayın >

Not : Bilgisayar bakim esnasinda hafif zorlanirya ( Kasma olayi ) o suan yok tikir tikir calişiyor fakat bakim sürüyor diye gözüküyor..

Birde '' mschedexe.exe '' bakımın kendi exe'si sanirim bunu CTRL + ALT + DEL' deki çaliştir kismina yazıyorum '' Bulunamadi , felan demiyor. '' caliştirmiyorda.

Not 2 : Acaba ne yapmaliyim bu arada Sistemi Geri Yükleme Noktasini bilgisayar acar açmaz yapmiştim güncellemeden , acaba sistemi geri yüklemi diyim ? ama okadar güncellediğim ugrastiğim ( Programlar vs. ) Geri gidebilir.. Bunu nasil çözebilirim ?

Çözümü : Sorunu çözdüm genede konu kalsin başkasinin başina gelirse diye ..

Başlat Menusune girdim Windows 8 in Başlangiç Menüsü yani , Direk Bakım yazdım ( otomatik ariyor zaten ) onume otomatik bakimin ayarlarini değiştir geldi , oradaki saatte oynama yaptım sonra tamam dedim düzeldi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 19 Temmuz 2013; 0:55:13 >

A
10 yıl
Yüzbaşı

Up aynı olay bendede var , fakat şu ana kadar bi kasma vs olmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Çavuş

Aynı sorun bende de var. Ne işe yarıyor bu bakım. neyin bakımı yapılıyor ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam Bilgisayardaki cerezleri düzenliyor, siliyor felan yararlı bişey yani bir bakima hızlanıyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BreenLine
B
10 yıl
Çavuş

Hocam çok teşekkür ederim. Oyun performansına etkisi olmasından kıllandım açıkçası, tam da son bir kaç gündür BF4'te ciddi FPS sorunları yaşamaya başlamıştım, acaba sebebi bu muydu değil miydi tam anlayamadım?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Captain[Js]
C
9 yıl
Yüzbaşı

Bakım sürekli devam ediyor. Sonlandırsam da yeniden başlıyor. Otomatik bakım özelliğini devre dışı bıraktım ancak sonuç alamadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.