Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İMDAT ACİL YARDIM
C
22 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

MERHABA
BİRAZ ÖNCE KARGO İLE ASUS 24X10X40X CR-WR
GELDİ HEMEN BLGİSAYARA MONTE ETTİM.BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA NE CD-WR NE DE CD-ROM GÖZÜKMÜYOR.CD-ROM E SÜRÜCÜSÜYDÜ.NE YAPMAM GEREKİYOR AYRINTILI BİR BİÇİMDE ANLATABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.ÇÜNKÜ ÇOK ACEMİYİM.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.



P
22 yıl
Binbaşı

öncelikle cd-wr'ı tam olarak taktıgından emin cd-rom 'un jumper'ı master ise cd-wr'ı slave'e getir.nasıl yapacagını kullanma kılavuzunda bulabilirsin.(zaten görürsün plastik bi anahtar var onu ortaya tak)simdilik bunları dene



P
22 yıl
Çavuş

biostan bak eger makina görüyosa sorun jumperdadır değiştir ayarlarını...

bilgi paylaştıkça gelişir ve büyür...
:)



A
22 yıl
Binbaşı

bildiğim kadarıyla jumper yanlışsa bios'tan da görmez. o yüzden en iyisi sen o aleti tek başına bağla(eğer jumper'la uğraşamam diyorsan). eğer jumperdan dolayı ise aleti görecektir makinan. eğer yok yine olmadı diyorsan o zaman ide kablolarını bir kontrol et.

<b><font size=1>
epox 8k3a+
xp 1800+
512 mb kingston (2100)
<font color=red>ATI RADEON 8500LE</font id=red>
</b></font id=size1>
<img src='http://ali-sami.kolayweb.com/so.jpg' border=0>



C
22 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sevgili arkadaşlar
yanıt vermekte geçiktim ama uğraşıyordum.jumperlarla oynayınca her şey düzeldi hepinize çok teşekkürler.ancak başka bir sorunum var cd-rom ile cd-wr ses bağlantısı nasıl yapılacak arkada dijital auidio connector bağlantısı var oradan mı? kutusundan böyle bir kablo çıkmadı.tekrar teşekkür ediyorum.



P
22 yıl
Binbaşı

audio kablosunu herhangi birine takabilirsin normalde bi tane gelmiş olması gerekiyordu eğer writer'da kullanmak istiyorsan cd-rom dakini çıkar writer'a tak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.