Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OLAMAZ BÖYLE BİR ŞEY
H
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar evde bi PC'm var :) bide telefonum. ve işin garibi telefonla PC arasında uzaktan yakından bir bağlantı yok....?
Telefonu açıp kapadığımda salak PC açıllıyor yaw çıldıracam.. :) Hani bi çözüm önerin diyecem ama ne diyebilirsiniz böyle bir saçmalığa..... yinede birşey bilen varsa yazsın teşekkür



C
20 yıl
Yüzbaşı

müthiş bişiy bu !



D
20 yıl
Yarbay

telefon hattından gelen bir kablonun bir ucu PC ye digeri telefona gidiyorsa, ve modemim setup dan PC yi acma fonksiyonu aktifse bunu yapması cok dogal. ama yinede baglantisi yoq diyorsan .... ????
heuhueh :-) bendede annem evdeki ışın anahtarlarına dokunmasıyla speakerlerlerimde CIT diye bi ses geliyo :-) sapıtık bunlar :-)



A
20 yıl
Yarbay

Kullanmadığın zaman modem kablosunu çek abi. Anakartında Wake on Ring Modem seçeneği açıktır. Onu da kapatabilirsin.

Bu arada HainDomDom abi seni buralara hangi rüzgar attı?



M
20 yıl
Yarbay

Bir ara benim cep telefonu (Nokia6220) eğer bilgisayarın yanında ise, çalmadan önce bilgisayarı bir kaç saniye kilitliyordu. Deville +1



B
20 yıl
Çavuş

böyle bi sorunla bir arkadaşımda karşılaşmıştı, ne telefon ne telefon hattı bilgisayara bağlı değil, ama telefonu kullandığında bilgisayar açılıyordu nedenmi?
çok komik bişi, boardın özelliği bilgisayarı aralık çubuğuna 2 sn bastığında açma özelliği var, klavyeside dandik bir radyo kontrollüydü, telsiz telefonunu açtığı zaman klavyenin alıcısı kafadan salak saçma sinyalleri alıyodu ve bilgisayarı açıyodu :)



A
20 yıl
Teğmen

Senin Power kablosunun bağlı olduğu priz topraklımı? bide onu kontrol et. topraklı priz olmadığı zaman PC üzerinde Gerilim endüklenmesinden dolayı statik elektrik oluşuyor. be statik elktrik alanıda cepten yayılan yüksek frekanslı dalgalarla tetiklenip pc'nin açılmasına sebeb olabilir. garip ama böle şeyler oluyo bazen..



E
20 yıl
Yarbay

:))) manyakmı bu pc ler yawwww



E
20 yıl
Yarbay

evet yaa.baştan aşağı herşey garip.uzaylılarmı geldi ne.



B
20 yıl
Teğmen

bence evinin kapısına sarımsak demeti as malüm cinler olabilir :))))



B
20 yıl
Çavuş

aralarında duygusal bir bağ var herhalde :) sende modem gibi bir araç vardır sanırım ve birbirlerine paralel bağlı olmadıklarına dikkat et tetikleme olabilir bence takılı değilse kapıya sarımsak as iyisaattelerdir inşallah.... :))



E
20 yıl
Çavuş

abi cidden cok komik ya.benim basıma gelmedi ama bence eger senin klavye multimedyaysa yani klavyeden bilgisayarı kontrol edebiliyosan cep telefonu sinyallerinden bi şekilde etkilneip bilgisayarı aciyo ya da kapıyo olabilir arkadasımın basına gelmişti de.bence boyle ama dogaustu gucler de olabilir sen bilgisayarını bi hocaya okutup uflet :)) ya da felakla nas oku hallolur :)) cok garip yaaa



D
20 yıl
Yüzbaşı

birader büyük bir sorunun var bence dikkatli ol bu günlede NASA'dan bikaç kişi sizi ziyaret edebilir.Kolay gelsin



R
20 yıl
Teğmen

way ******** ya neler oluyomuşta bizimhaberimiz yoq...



R
20 yıl
Teğmen

iNFra ReD KLaVYe iNFra ReD TeLeFon vs.....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.