Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Flash’ın içine video yüklemek
A
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Flash MX’le ilgili çok temel bir sorunum var. Flash dosyamın içine çizdiğim bir pencereye Quicktime formatında (.mov) dosyalardan film yüklemek istiyorum. Örneğin üç düğme olsun, 1.düğmeye basınca 1.mov isimli dosya, 2.düğmeye basınca 2.mov isimli dosya, 3. düğmeye basınca da 3.mov isimli dosya bu küçük pencerede görüntülensin. Bunu nasıl yapacağım?

NOT: Dosyaları import etmek istemiyorum çünkü 3’er MB’lik yaklaşık 50 dosya var. Hepsini import edince SWF’nin boyutu çok artıyor.

Yardımınız için teşekkürler.



M
20 yıl
Yarbay

merhaba arkadaş. elbette haklısın boyut baya artar ve yüklenmede bi okadar geç olur. ama benim bildiğim tek yok import ederek tanımlamak. ama flash da uzman bir arakadaşım var. bu mesajdan sonra ona mail atıp bi soracağım ..

SewgiLerimLe !! ..



A
20 yıl
Yarbay

FlashMX te MPEGlere bu yapılabiliyor. Bir nesneyi movie Clip veya instance haline getirip düğmeye de call fonksiyonu vererek bunu yapabilirsin. Ya da bu içine video import edilmiş swfleri ayrı dosya haline getir. Başka bir animasyon yüklemek için call frame fonksiyonunu kullan. Bu şekilde ilk başta sadece menuler yuklenir sonra istediğin gibi videolar gelir.



E
20 yıl
Teğmen

videoları flashmx 2004 e import et ve onları swf ye çevir.ana flash dosyanda video sahnesinde sırasıyla dışardan swf leri çağır.ama videonun boyutu büyükse acaip kasıyor.herkese bağırarak anlatmak istiorm mediator 7.0 ı kullanın.hem swf koyabiliyorsun,hem video kasılmıyor hemde script yazabiliyorsun.istersen sana film için kullandığım flayı gönderbilirim kodlar için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.