Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1360
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Borderlands'te büyük hata
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yanlış hatırlamıyorsam 26 level bir soldier'ım vardı. Genelde online co-op oynarım. Bir gün yine online'a gireyim ama başka birinin oyununa katılayım dedim. 19 ya da 20 level'lık birinin oyununa katıldım. Görevler kısmını açtığımda onun görevleri gözüküyordu ama olması gerekenden fazlaydı. Benim görevlerim, onun görevleri birkaç alakasız görev hepsi birden aktif gözüküyordu. Single player kısmına geçtiğimde bu görevler hala aktifti.

Bunlardan biri de level 2 iken yaılması gereken bir görev. Marketten kalkan alıp dr. zed ile konuşmak gerekiyor. Ben de geldiğim nokta itibariyle dr. zed gözükmüyor bile. Ancak kalkanı alınca gayet de görev yapıldı olarak gözüküyor. Bunun gibi diğer level'ların görevleri ama hep yapmış olduğum görevler bende aktif olarak gözüküyor. Tekrar yapınca da tamamlanmıyor.

Çözebilmek için daha üst levelda olan birinin oyununa girdim, kendi oyunumu kurdum birçok şey denedim ama işe yaramadı. Ben de mecburen oyunu yarıda bıraktım. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?



I
11 yıl
Yarbay

ps3 de oynamadım ama pc de başkasının oyununa çok girip çıktım öyle bir sorunla karşılaşmamıştım.PC olsaydın save vereyim diyecektim ama ps3 de nasıl olur bilmem bence 20 level falansan baştan başla zaten birkaç güne geliyorsun.Bende 2 yi bi oturuşta bitirdim ama 1. sini bitirmek hiç nasip olmadı hep bi aksilik oldu yarım kaldı :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.