Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notepad ve Outlook express takiliyooo!!!
S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Allah allah!?!?
Gecenlerde winXP pro kurdum makineye. Hersey gayet guzel calisiyor fakat notepad ve outlook express acilirken takiliyor. Bir hata mesaji falan vermiyor sistemi de kilitlemiyor sadece program yari acilip oyle kaliyor. Mesela notepad ile bir dosya acmaya calisirsam notepad'in sadece penceresi gorunuyor sonra oyle kaliyor. Outlook express aciliyor, inbox'da hic mesaj gostermeden bos bir pencere ile bekliyor. Task manager --> processes'den bakiyorum notepad.exe calisiyor gorunuyor ama program acilmiyor.
Ne ola ki bu???

Sistemde winxp pro'nun yaninda office 2003 yuklu, tum critical update'ler ve service pack'lar tamam. Adaware ile, spybot'la ve norton antivirus'la taradim temiz gorunuyor. Tum donanimlarin en son suruculeri yuklu.

Var mi bi fikri olan?

SamHughe



M
20 yıl
Yarbay

merhaba samhughe. haklısın bu uygulamalar yavaş çalışmamalı. Bazen başımıza bu tarz durumlar geliyor. Senden istediğim bu hatalı yada yavaş çalışan uygulamalardan birini çalıştır ve dene . daha sonra denetim masasından yönetimsel araçlara gir. Orada Olay Görüntüleyicisi var. Olay görüntüleyicisini çalıştır. Orada uygulama başlığı altında ne tür hata verdiğine bak. sisteminde sen hata yok herşey son sürüm derken bak ne tür hatalar oluyor. Oradan notepad yada outlok için sistemin ne diyor biraz bakın bul. bulduğunda ordaki hata kodunu ve açıklamasını bize yollarsan hemen seni çözüme ulaştırırız.

SewgiLerimLe !! ..



S
20 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TRGKapTan</i>
<br />merhaba samhughe. haklısın bu uygulamalar yavaş çalışmamalı. Bazen başımıza bu tarz durumlar geliyor. Senden istediğim bu hatalı yada yavaş çalışan uygulamalardan birini çalıştır ve dene . daha sonra denetim masasından yönetimsel araçlara gir. Orada Olay Görüntüleyicisi var. Olay görüntüleyicisini çalıştır. Orada uygulama başlığı altında ne tür hata verdiğine bak. sisteminde sen hata yok herşey son sürüm derken bak ne tür hatalar oluyor. Oradan notepad yada outlok için sistemin ne diyor biraz bakın bul. bulduğunda ordaki hata kodunu ve açıklamasını bize yollarsan hemen seni çözüme ulaştırırız.

SewgiLerimLe !! ..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Binbasim valla sende bir keramet var herhalde. Tam senin dedigin gibi yapmak icin notepad'i actim ki ne goreyim...program catir catir calisiyor. Saol varol. Saka bir yana bu forumda gordugum baska bir topic uzerine windowstan messenger'i kaldirirken outlook express'i de aradan cikardim. Oyle olunca sorun halloldu. Herhalde outlook express'le notepad cakisiyordu bir sekilde. Her ne ise bir ara outlook express'i re-instal edip tekrar denerim. Hata verirse bu topic'e tekrar yazarim. Yine de yardim onerin icin tesekkurler.
SamHughe



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.