Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
112
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1'TL'ye internet bu fırsatı kaçırmayın
C
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Vodafone kampanyaları da Biri Adsl Kampanyalarıarın kendilerini şanslı hissedebileceği yenilikler arasında yer almaktadır. Bu kampanya kapsamında Biri Adsl Kampanyalarıar ev veya iş yerlerine Vodafone bağlatmak için artık sabit bir hatta ihtiyaç duymamaktadırlar. Bu şekilde hem ayrı bir fatura ödeme derdinden kurtulmuş olmaktasınız hem de Vodafone bağlattırmak adına karşılaştığınız büyük bir sorunu çözüme kavuşturmuş olmaktasınız.
Vodafone kampanyaları kapsamında elde edilen hizmetler arasında yüksek hızda ve kesintisiz Vodafone bağlantısı, eş zamanlı olarak veri, ses ve görüntü paylaşımı, aynı telefon hattı üzerinden konuşma gibi birçok kolaylıklar ve çekilişsiz ya da çekilişle hediyeler kazanabilme fırsatı gibi avantajlar bulunmaktadır. Ayrıca bütçenize uygun ödeme seçenekleri bulunan Vodafone paketleri sayesinde çok ödeme yapmadan Vodafone keyfini yaşayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman paket değişikliği yapabilir veya Vodafone paketinizi iptal ettirebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyrlmz -- 10 Haziran 2013; 16:21:43 >

G
11 yıl
Yarbay

1tl nerede



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.