Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
719
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Vladimir viable mi ? (2. sayfa)
F
11 yıl
Binbaşı

Mid oynanmasını pek doğru bulmuyorum o yüzden solo top için kısaca açıklayayım.
Lane için early gerçekten zor, çok temkinli oynamak gerekiyor. Ultisinden gelen % damage artışını iyi destekleyebilecek bir mid lazım takıma. Ziggs olabilir, jungle için initiator seçtiyseniz Orianna olabilir, tek kişi hedefliyorsanız Zed olabilir. Vladimir olan takımda diğer pickler gerçekten önemli seçildiği zaman takımda hard cc eksikliği yaşanabilir. Vladimirin ihtiyacı olan iki şey var biri dediğim gibi ulti attığı zaman o bonusu iyi değerlendirecek bir karakter, biri de ultiyi olabildiğince çok kişiye atmasına olanak sağlayacak alan cc sahibi bir karakter. (Alistar, J4, Malphite ideal.)

Yazdığım karakterleri uyumlu kullanabilirseniz takım savaşında ciddi üstünlük sağlatabiliyor Vladimir. Solo queue için mantıklı değil o yüzden. Takımla çok uyum gerekiyor. Riskli bir picktir ayrıca eğer en zayıf olduğu aşama earlyde oyundan düşürmeyi başarırlarsa o oyunda varlık göstermesi çok zor. Her şeye rağmen, normal seyrinde giden bir oyunda Zhonya ve W sayesinde sürekli yüksek damage atıp untargetable olabildiği için eğlencelidir oynamak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Solo'da mainim, kesinlikle viable


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

kimse çöp dememiş



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.