Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
665
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Müzik Bölümü Yetkilisi Bakabilir Mi?
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Müzik genel bölümünde Kreator hakkında bir konu açmak istiyorum. Genel olarak Kreator grubundan bahsetmenin yanında, istediğim zaman beğendiğim parçaları YouTube linkleri ile cevap halinde yollamak istiyorum. YouTube linkleri ile parça yollamamda bir sakınca var mı? Ayrıca beğendiğim parçaları istediğim zaman paylaşacağım için bir önceki mesaj da bana ait olsa sıkıntı olur mu? Teşekkürler.



K
11 yıl
Yarbay

Merhabalar,

Müzik paylaşmanız da hiçbir sakınca yoktur, yalnızca upload siteleri ile yayın hakkı gizli tutulan hiçbir müziği yasadışı olarak (Fileupload vb.) sitelere yükleyip, burada paylaşım yapılamaz. Siz zaten bu konudan bahsetmemişsiniz. Ben bir bilgilendirme yapmak istedim.

Bir önceki mesajınız konuyu güncellemek için, Up, Yukarı vb. tabirleri içerirse ''Flood'' dolayısıyla yani post kasımı nedeniyle uyarı alabilirsiniz ancak konunun durumuna göre üst üste alt alta da mesaj(şarkı) paylaşımında bir sakınca yoktur.

iyi geceler


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PostMortem
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam. Paylaşımı her gün değil de 3-4 günde bir yaparım, pek bilinmeyen bir grup olduğu için ard arda gelebilir; o yüzden belirttim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.