Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türkiyedeki Devrimcilerin Çoğunun Zengin Olması Sorunsalı
O
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kendimde fakir bir devrimci olarak söylüyorum, internetten ordan burdan gördüklerimin hepsi tamamı zengin tipler.. Garibanların devrimci olması lazımken bizde zenginler devrimci, garibanlar ise seve seve kapitalizmin ayağı olmaya hazır..



K
11 yıl
Yüzbaşı

Devrim yapmak istiyorsan önce ayak uydurmalısın aslan. Globalizmin ve kapitalizmin hakim olduğu dünyada, insan doğasına hükmeden ve esir edenler, onları özgürleştirenlerden daha fazla saygı ve ilgi görüyorlar. Çünkü başkaldırmak kan-ter dökmek, her yeri yeşile boyamak değil aynı zamanda zihinsel olarak da devrim yapmaktır. Ama bir insanı himayen altına almak ve fikirlerini empoze ettirmek için ona para vermen yeterlidir. Zira para insanı saygın da yapar, soytarı da. Ne anlattığı önemli değildir o kişinin, önemli olan yanında yer edinebilmektir ve para parayı çeker.

Kuru milliyetçilik de artık yavanlaştı. Bugün hadi bölünüyoruz dese yukardakiler, kimse ses çıkarmayacak. Öyle bir yer halini aldık. E devrimcinin kurdunun da böylece bu bahsettiğim itin soytarının çakalından farkı kalmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.