Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
203
Cevap
5063
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Donanım Haber New York'ta... Galaxy S4 lansmanına doğru ilk video (11. sayfa)
P
11 yıl
Yüzbaşı

xperia arc ı düşünün bu telefon tek çekirdekliydi rakipleri çok çekirdekli olmasına rağmen rakipleriyle aynı performansa sahipti youtube da xperia arc ın inceleme videoları var bu çekirdek olayına fazla kapılmayın




G
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Galaxy S4 lansmanını yerinde takip etmek için geldik heee kendiniz gittiniz zaten %100 eminiz. DH para verecek de yerinde takip etmek için lansmanı NewYorka gidecek. Samsung almış götürmüş işte sizi. Çakma resimleri montajlayıp video çekmişsiniz. Ne gerek var? Eski DHı geri istiyoruz biz. ezik ezik işler yapmayın artık...
Normalde bu mesajı silmek lazım ama alıntılayıp ibretlik koyalım. Kendi ismi ile bile yazmaya cesareti olmayan klavye Rambosu arkadaşımızın kininden patlamak üzere olduğu son anlar kayıtta kalsın.

onu yazan arkadastan supeleniyorum saten hic kafanizi boyle sacma yorumlara takmayin bizler sizlerin nekadar kaliteli isler yaptinizi hergun sayit oluyoruz iyiki varsiniz video cok guzel olmuz ellerinize ayaginiza saglik burda kim oldu beli olmayan ramboya bir lafim var cekemeyenler icin canak anten kampanyasi varmis yararlan kampanyadan kacirma yoksa uzulursun :D hayirli geceler allah isinizi kolaylastirsin




B
11 yıl
Çavuş

Sunumu yapan arkadaş açık ve kapalı a seslerini çıkarırken çok bariz diksiyon hataları yapıyor.
gAlaxy ve lAnsman kelimelerini söylerken büyük harfle yazdığım a seslerini karganın gAklamasındaki gibi kalın a olarak söylüyor.
Biri çıksında ( tanıyanlardan) bu adama eğer sunum yapmaya devam etmeyi düşünüyorsa, diksiyon dersi almasının şart olduğunu ifade etsin.




D
11 yıl
Yarbay

özelliklerinin hemen hemen hepsi yazılımsal. bu demek oluyorki note 2 ye de gelir s3 e de gelir bu özellikler.o zaman ne anlamı kaldı s4 ün..




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.