Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2781
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK AEROCOOL Touch 2000 Dokunmatik Lcd Ekranlı Fan Kontrol Paneli
Şehir : #İstanbul
İ
11 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

AEROCOOL Touch 2000 Dokunmatik Lcd Ekranlı Fan Kontrol Paneli Satılıktır Arkadaşlar.

15.06.2012 Hepsi Burada.com fatura tarihlidir
Bütün aparatları yedek kabloları kutusu faturası tamdır.
Orjinal resimlerini yakında ekleyeceğim.

Fiyatı supremeFX isimli arkadaşımıza satıldı.


SanalPazar : http://www.sanalpazar.com/Aerocool-Touch-2000-Dokunmatik-Lcd-Ekranli-Fan-Kontrol__isp5557267

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Resime gitmek için tıklayın >
Fan Kontrolcüsünde Gelinen Son Nokta Aerocool Touch 2000
Kasanızda daha sessiz ve yumuşak bir hava akımı elde etmek için fan hızlarınızı optimize etmeniz gerekiyorsa fan kontrolcüsü alırsınız. Aynı anda 4 adet fanın hızlarını, kasanızın önünde kontrol düğmeleri olmadan ayarlayabilmeyi hatta fanlarınızın tam olarak kaç devirde döndüğünü görmeyi ister misiniz? Ya da kasanızın belirlediğiniz bölgelerindeki sıcaklığı anlık olarak takip etmek ister misiniz? Aerocool Touch 2000 ile bunların hepsini ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Büyük Dokunmatik Lcd Ekran İle Herşey Kontrolünüz Altında
Aerocool Touch 2000 iki adet 5,25" sürücü yuvasını kaplayan tasarımını oluşturan devasa dokunmatik lcd ekranı ile bilgisayarınızla ilgili tüm bilgileri aynı anda görüntülemektedir. Kontrol ettiğiniz 4 adet fanın devir hızlarını ve istediğiniz 4 adet bölgenin anlık sıcaklık değerlerini tek bir ekran üzerinde görebilirken, dilerseniz sadece birkaç sihirli dokunuş ile fanlarınızın hızlarını birbirlerinden bağımsız olarak ayarlayabilirsiniz. İsterseniz sıcaklık takibi yaptığınız bölgelerde ani sıcaklık artışı ya da fanlarınızdan birinin durması gibi durumlarda sizi sesli olarak uyarması için alarm fonksiyonunu da kullanabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >
Dokunmatik Ekran Kilidi

Aerocool Touch 2000 fonksiyonel lcd ekranını, eğer 30 saniye bir işlem yapılmazsa kilitlemektedir. Bu sayede istem dışı dokunmanız durumunda panelinizin ayarlarının bozulması engellenmektedir. Kilidi açmak için ekranın ortasındaki kilit simgesine dokunmanız yeterlidir.



İstediğiniz Anda Lcd Ekranı Kapatabilirsiniz


Touch 2000'in büyük ve parlak lcd ekranını dilediğiniz anda tek bir dokunuş ile kapalı konuma getirebilirsiniz. Bunu yapmak için ekrandaki Aerocool simgesine 2 saniye süre ile dokunmanız yeterlidir. Bu şekilde lcd ekran tamamen kapalı duruma geçerken, panelin tüm fonksiyonları çalışmaya devam etmektedir. Yani ekranınız kapalı konumda iken dahi fanlarınız ayarladığınız hızlarda çalışmaya, alarm fonksiyonu da olası bir durumda sesli uyarı yapmaya devam edecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >




e-SATA, 2 Adet USB Ve Ses Çıkışları

Aerocool Touch 2000, uygun cihazlarda saniyede 200MB' a kadar veri transferi yapabilen bir adet e-SATA çıkışı, iki adet USB yuvası ve ses çıkışları ile kasası üzerinde yeterli USB çıkışı veya sistemlerinin ön panelinde ses çıkışları bulunmayan kullanıcılar için de ideal bir üründür.
< Resime gitmek için tıklayın >


Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuLDuman -- 19 Aralık 2012; 19:45:50 >

S
11 yıl
Er

ürün tarafımdan alınmıştır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.