Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
18502
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Migros Samsung Galaxy S3 Kampanyası Alınır Mı ?? (2. sayfa)
A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Telefon alirken internetten almamaya özen göster.mutlaka muhattap olabileceğini bir mekan,şahıs şart.pazarlik yada inceleme esnasinda sözlü garantiye asla güvenme.mutlaka kendini evraklarla ( fatura,garanti belgesi vs ) evraklar olsun.yok efendim bir şey olursa bana gel gibi sözlere aldanma.ayrica telefonu orada dene.olu piksel,ekranda leke,kamerada ışık sizmasi vb. Gibi hatalar yerinde tespit edip hat takma da geri iade edebilirsin.ayrica telefonu aldiktan sonra saatlerce hat takmadan kurcalaki bir Ariza varsa hemen iade et.

Distribitor garanti olayi ne ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
11 yıl
Binbaşı

Distribitor garantisi nasil oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
11 yıl
Çavuş

garantiliyse iyi fiyat gercekten ama paralel ıthalat firma garantılıyse degmez biraz fazla verin saglamını alın derım kapiteslim.com da var 2 yıl garantili inceleyip karar verin derim



T
11 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Distribitor garantisi nasil oluyor

İthalatçı firma garantisi var yani,Electronic Service Solutions (ESS) diye bir şirket...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Er

Telefonu yavaş yavaş kurcalamaya başladım bazı programlar için ülke desteklemiyor hatası alıyorum S suggest özelliği bunlardan biri genel bi problemmidir sizce ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Kampanyanın başladığı gün gittim migrosa ordaki satış elamanı yüzüme mal mal baktı :) ne zaman başlamış diyor nerde gördün diyor ya sabırrrr HB'den alıcam artık :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl
Yüzbaşı

komşum bu cihazı migrostan aldı, amerika sarj aleti var, yanında dönüştürücü vermişler ama %60 şarjda kalıyordu. bizdeki şarj aleti (blackberry) %100 şarj etti aleti. garantisi nerden bilmiyorum ama migrosda sorun olacağını sanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.