Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Başlangıç şifresini kaldırmak
S
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Windows 98 açılırken Microsoft Network Password diye bi şifre soruyor. Bunu tamamen kaldırmak için ne yapmak lazım? Kaldırırılrsa network ulaşımını bozarmı?



C
22 yıl
Yarbay

eğer network şifresini yazmazsan networke bağlanamazsın!
<img src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa//gen/tr/eteam/tur.jpg' border=0>



D
22 yıl
Yarbay

Ağ komşularına sağ tıkla, özellikler de orda oturum açmayı windows oturumu açma diye değiştir daha şifre filan sormaz.. Network e de bağlı olur..

<b>Ondan Kaçma! Onunla Savaş! En Azından Şerefinle Ölürsün!!! (E.GÜNDOĞAR)

Celeron II 600@1116 Mhz
MSI TNT 2 M64 175/190 Mhz
More than Most!!!

ICQ : 19397086 - Divinity!!!</b>



S
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Benim windows ingilizce, ayrıca properties de öyle bir seçenek yok.



A
22 yıl
Yüzbaşı

Network kullanmıyorsan. Masaüstündeki network simgesine sağ klikle, properties'e gir. Çıkan mönüden Microsoft Networking'i "Remove" et. Yok eğer network ile işin varsa eğer o pencerede altta, "file and print sharing" düğmesinin üzerinde bir seçim penceresi vardır, öncelikli şifreyi belirleyen. Oradan öncelikli şifre olarak "windows Logon" u seç Divinity'nin de dediği gibi.

<font face=Comic Sans MS><font color=blue>SAYGILAR.....
AMD XP 1600+, MSI KT266pro2, Winfast GF2 TI, 20GB Quantum 7200 rpm, 256 DDR, LG 52x ve 16x10x40, ViewSonic E70 17"</font id=blue></font id=Comic Sans MS>
<center<img src='http://www2.netdoor.com/%7Eblaster/archives/smgrpsun.jpg' border=0></center>



T
22 yıl
Binbaşı

kusura bakmayın yazdıklarınız biraz karışık.ben düzelteyim izninizle :)
windows 98'de control panel'e gir.oradan network'ü seç ve çıkan pencerede windows familiy logon'u seç.windows 98 CD'si isteyecektir mutlaka.cd'den yükleme yaptıktan sonra tekrar başlatmanı isteyecektir.eğer yeniden başladıktan sonra bu sefer anahtar logosuyla o ekran çıkarsa ok'e bas cancel etme.bundan sonra hep o oturumu açacaktır ve bir daha o ekran çıkmayacaktır.

Edited by - Tora on 02 July 2002 19:46:40



S
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Saol Tora, benim istediğimde buydu zaten... Ayrıca sade anlatımından dolayı tebrik ederim.(Az bulunuyoda böyle anlatan :))



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.