Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASROCK acil yardım!!!!!
G
18 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhabalar öncelikle,

Benim sorunum ASROCK P4VM800 anakartla ilgili öncelikle, birkaç gün önce anakartım bozuldu 478 pin malum piyasada zor bulunduğu için ben pek fazla araştırmadan ASROCK marka P4VM800model bir anakart almak zorunda kaldım.

Sistemimde P4 2.4 GHZ Intel işlemci, 512 MB 400 DDR Kinston Ram, 80 GB Maxtor HDD, 40 GB Maxtor HDD, 16X Dual Sony DVD-RW, 52X LG CD-ROM, Sky Star 2.6D Satellite Digital Receiver, Microsoft Multimedia Klavye+Mouse, 64 MB GeForce MX440 TV-Out VGA Kart, INCA ADSL Modem bulunuyor.

Yukarıda belirttiğim parçalar ile montajı tamamladım ve XP - SP2'yi sorunsuz şekilde kurdum ve tüm sürücüleri de yükledim. Ardından Office XP'yi kurdum. Sonra Divx codeclerini yükledim ve divx bir film açtım aradan 5-6 dak geçti bilgisayar reset attı. Tekrar açtım Mp3 dosyası denedim aynen reset. Defalarca divx ve mp3 denemesi yaptım sonuç hep aynı 5-6 dak sonra reset. Bilgisayarı hiç bir şey yapmadam 8 saat kadar açık bıraktım resetleme ve kilitlenme yapmadı kapatmadan divx açtım 5-6 dak sonra yine reset herşey tamam neden böyle yapıyor anlayamadım. Firmayı aradım tatminkar bir cevap alamadım. Ben bilgisayarı zaten çoğunlukla film ve müzik için kullanıyorum.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler ve sorunsuz günler dilerim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.