Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Süperspor: ' Sırbistan Türkiye'yi şikayet etti '
C
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sırbistan Türkiye'yi şikayet etti
Sırbistan-Karadağ Cumhuriyeti, Turkiye'yi ülkelerinde yetişen genç ve yetenekli basketbolcuları elimizden çalıyor diye Uluslararası Basketbol Federasyonu FIBA'ya şikayet etti.

Sırbistan-Karadağ Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Turkiye'nin son yıllarda hem kendi ülkesinden hem de dağılan eski Yugoslavya'dan yetişen genç ve son derece yetenekli basketbolcuları kandırarak Türk vatandaşı yaptığı ve bunun uluslararası anlaşmalara aykırı olduğu belirtildi.

FIBA'nın derhal harekete geçerek Turkiye'nin bu tür çalışmalara bir an evvel son vermesini isteyen Sırbistan-Karadağ basketbol federasyonu Turkiye'deki basketbolun ileriye gitmesinin eski Yugoslavya ülkeleri gençlerine borçlu olduğunu kaydetti. FIBA'nın bu şikayeti haklı bularak ajandasına aldığı ve önümüzdeki günlerde toplanarak bir karara varacağı öğrenildi.




03.03.2006

Kaynak : DHA


Haber doğruysa bunu yapanları tebrik ederim. Eski Osmanlı döneminde Yeniçeri Ocağına katılan Sırp gençler çok faydalı olmuş. Şimdide öyle olacak



U
18 yıl
Yüzbaşı

aynen helal olsun yugoslavya buişin maden ocağı gibi alıp işlemek lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
18 yıl
Er

Ya tarafsız bakılırsa meseleye gerçektende öyle oluyor Yaş küçültüp vatandaşlık değiştirmeler felan her şey oluyor...Ama tabi bu şikayet insanın aklına şu soruyuda getirmiyor değil..-Ee o zaman siz niye onların vatandaşlık değiştirmelerine göz yumuyorsunuz??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
18 yıl
Binbaşı

ede bu olayda suc unsuru yokki bunu futbolda butun avrupa ulkeleri yapiyo fransa nin hepsi afrika kokenli trezeguet arjantin asilli zidane cezayir bu liste boyle gidiyo bu olay yuzunden kimseye ceza veremezler kendi cocuklarina sahip ciksalarmis



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.