Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
18855
Cevap
1058467
Tıklama
115
Öne Çıkarma
Cevap: Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (785. sayfa)
D
3 yıl
Yarbay

Vay be bu oyunda geldi geçti. O kadar süre bekle, Haber, Trailer, Ss ne varsa hevesle takip et. Hikaye 25. saatte bitti bir iki de yan görev yaptım. Dahada hevesim kalmadı girmiyorum oyuna.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Çavuş




F
3 yıl
Binbaşı

Beyler 80 saatte bütün sonları da oynayarak bitirdim.(yan görevler dahil) Kim ne derse desin güzel oyun ancak çok daha güzel olabilirmiş. Bariz belli oyunun eksik ve erken çıkarıldığı. Birkaç ta resim çektim.



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 28 Aralık 2020; 20:34:4 >

H
3 yıl
Yarbay


2 yan görev yaptıysan oyunun en kötü sonunu almışsındır arasakayı basmadan başka alternatif çıkmamıştır. Ondan sarmamıştır hocam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Aralık 2020; 20:46:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @VITO SCALETTA
D
3 yıl
Yarbay

yok butun sonlari oynamadim ama panamli sonu oynadim digerlerini youtubedan baktim her sona ayircak vakit bulamadim




Bu mesajda bahsedilenler: @helll_599
P
3 yıl
Binbaşı

Lineer oynayınca, yapay zeka kıtlığına takılmayınca, açık dünyayı sadece görsel olarak deneyim edince, görevlere odaklanınca oldukça zevk veriyor. Hala daha bu şekilde ''iyi bir oyun oluyor'' diyemiyorum zira bir oyunda olması gereken en temel şeylerden bazılarını düzgün yapamıyor.

Yine de bitirince ağızda güzel bir tat bırakıyor. Çünkü hikaye çekiyor. Hikaye sunumu da güzel olunca bittikten sonra ağızda güzel bir tat bırakıyor. Şimdi ben ne oynayacam dostlar bir tavsiyenizi alırım.

Oyun sonu spoiler

Ben Panam ile aşklı sonu seçtim. Oyunu sevmemdeki sebeplerden biri de zaten duygusal oynamamdı. Judy ile kanka olduk, her yardımına koştum ve her seferinde de ne kadar iyi arkadaş olduğumuzdan bahsetti. Keza Panam ile de her türlü maceraya daldım, Romance yaşadım. Misty yengemizdir diyip yanında oldum. Johnny'e bile bir noktadan sonra ters yapmadım. Ama keşke oyunu devam ettirseydik.

Panam ile Night City'den çıktıktan sonra bitti oyun. Keşke nereye gittiğimizi de görseydik. En azından Mitch ve Panam ile birkaç konuşma yapsaydık. NC'nin dışına çıktığımız için oynanış beklemiyorum ama RDR2'nin bu yönü çok güzeldi mesela. RDR2 oynamayanlar bir sonraki paragrafa geçsinler spoiler veriyorum. Oyun bittikten sonra john ile donaşıp dünyanın devamını görmek güzeldi. Çete arkadaşlarımıza rastlayabiliyorduk mesela. Bunda elbette NC dışına çıktığımız için adamların oturup bunu yapması zor ama ne bileyim işte biraz kursağımda kaldı.


Direkt bitti. Arasaka'nın durumu ne oldu, Johnny ne oldu, Panam ve çeteyle ilişkilerimiz, diğer karakterler falan bilmiyoruz artık. Credits kısmında video mesajlar oynuyor o kısım biraz iyi ama onda da Mitch ve Panam'ın mesajlarından anladığımız kadarıyla onlarla da görüşmüyoruz sanırım. Neyse biraz tatminsizlik oldu ama güzeldi baya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 28 Aralık 2020; 20:55:11 >

D
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Yalnız burda yeni motor gibi bir durum yok. Bethesda creatin engine ile morrowind, oblivion, skyrim fallot 3-4 yaptı. Yanılmıyorsam new vegasda creation engine ile yapılmıştı. CD PR'de red engine ile 3 witcher oyunu ve cp 2077 yaptı ve bu oyunların nerdeyse hepsi sorunlu çıktı. İşte aynı motorla rockstar sonraki oyunlarda daha sorunsuz yapımlar sundu ama bu iki firmada bir şey değişmedi. Motorun ilk oyunu da sıkıntılı 4. oyunu da. Sonra düzelsin diye bir sürü patch bekliyoruz. Emulatörle oynadığım oyunlarda bu iki firmanın herhangi bir oyununun çeyreği sorun yok. Teknik anlamda. Öyle de bi garabetlik var. CP 2077 cidden oynamak istediğim bir oyun ama o büyük update gelmeden oynamam. İyice bir düzeltsinler.
Yalnız bu oyunda re3ten re4e geçtiler. Sonuçta yine motor değişmiş oldu



V
3 yıl
Er

banada aynısı oldu düzelttin mi sen



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @[__Zahid__]
G
3 yıl
Yüzbaşı

75 saatlik bu güzel deneyim için teşekkürler CDPR..Ben oyundan beklediğim şeyi aldım..Oyundan sağlam bir hikaye anlatımı bekliyordum ve bu oyun onu bana verdi..Oynanış gerçekten güzeldi diğer RPG oyunlarına göre bir kaç adım önde hatta.

Kızdığım tek nokta bu oyunu bir 6 ay daha elden geçirmeleri gerekiyordu (Buglar ve yapay zeka) en azından bu kadar fazla tepki çekmezdi diye düşünüyorum..

Önyargınızı kırıp bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim..

Puanım 9.3/10

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret2132 -- 28 Aralık 2020; 21:46:4 >

E
3 yıl
Binbaşı

oyunu bitirmiş yahut act 2'deki (sanırım) orta kısımlardaki görevleri yapmış kişilere bir şey soracaktım:




------------spoilerımsı---------





johnny'nin çipiyle ilgili ana görevlerden birinde brigitte'i kurtardım, kendisine dönünce çipe bakalım dedi. orada çıkan seçenekler, "hadi bakalım" ve "hayır başkalarına baktırmayı deneyeceğim" gibi seçimlerdi. diğer görevler arasında ise hellman diye birini bulmak ve çipi çıkarma işini onunla halletmek falan vardı. şimdi ben brigitte ile gitmeyi kabul edersem çipi onlar çıkaracak ve hellman ile ilgili görev iptal mi olacak?

diğer iki ana görev panam ile buluşmak ve hellman'i bulmaktı sanırım. onları yapmadan ilk voodoo oğlanlarına gittim ama bu seçim diğer opsiyonları kapatıp voodooların yanında yapıyorsa beni, seçmeyeyim.




------------spoilerımsı---------





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 28 Aralık 2020; 22:56:30 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay

P
3 yıl
Yarbay

İyi hoş da nazı bitmiyor ya




Bu mesajda bahsedilenler: @busterr
F
3 yıl
Yarbay


Tavsiyem Hellman ı bul görevini yap önce sonra şu aşamada voodo boys seçersen ne olur bende bilmiyorum. Kendi oynayışımda böyle oynamıştım. Hellman görevini yaptığında voodoolarla olan görevi sonrada yapabilirsin. Panam görevleride önemli es geçme


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @untypicalgemini
P
3 yıl
Yarbay









Oyunda denk geldiğim Cin Çarpmış Zenci abimiz :)



T
3 yıl
Yarbay

Cyberpunk'ta polis aracı kaçırmak 😄

< Resime gitmek için tıklayın >



B
3 yıl
Yarbay

Oyunu bitirdim... Bazı buglar deli etse de hikayesi tatmin etti. Ana hikayenin bu kadar kısa olması ilginç. Çok kısa gerçekten.



Alt, "6 ay yaşarsın en fazda" dediği için vücudu Johnny'e bıraktım Diğer sonlar için farklı karakter açacam. Hem Johnny hem de V yaşayamıyor sanırım?



B
3 yıl
Yarbay


Judy ile şehirden nasıl ayrıldın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dexter Morgan
E
3 yıl
Binbaşı

teşekkürler, öyle yapayım.




Bu mesajda bahsedilenler: @feriox
B
3 yıl
Yüzbaşı

kapatıp acmakla duzelmez zaten hocam daha önceki save dosyana geri dönüp bir daha oraya gelene kadar oynaman lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @byJuck
H
3 yıl
Yarbay

"bonus materyal yazılımınla uyumsuz"

satıcılardan bişeyler bakıyorum bd falan nedir bu mesajın olayı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.