Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
477
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptoptan çıkan duman
R
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bugün samsung R620 laptopumdan bir duman çıktı ve ilk açmayı denediğimden beyaz bir ekran gelip laptop kapandı. Şimdi ise denediğimde power ışığı yanıyor ve 2sn sonra sönüyor. Ayrıca ekran çerçevesi de kırılmıştı ve değişmesi gerekiyor. Büyük ihtimalle kablolardan biri zarar gördü ve ekran kartını yaktım. Ancak bu konuda tam bilgim yok. Sizce ne olmuş olabilir? Çerçeve için servisi aradığımda 250-300 arası değişiyor dediler, bir de bu çıktı şimdi. Ekran çerçevesine o kadar para vermek istemiyorum, bir de ekran kartı yandıysa mecbur değiştireceğim sanırım. Eğer ki değiştirmek istesem, sağlam parçaları nasıl değerlendirebilirim? Tek tek gittigidiyordan vs. satabilir miyim veya servisler parçaları satın alır mı? 3 yıl önce 1550 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam, yeni bir laptop için ne tavsiye edersiniz? 1500-1800 arası 16 incden büyük ekranlı, oyun performansı iyi, uzun süreli birşey istiyorum. Tavsiyelere açığım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 29 Mayıs 2012; 19:02:48 >

R
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

C
12 yıl
Yarbay

sağlam parçalarını satabilirsin anakart,ram,ekran kartı sağlamsa onu bakmadanda ekran kartı sorunlu demek çok yanlış hangi devre yandıysa direkt ekran görüntüsünüde etkileyebilir.bir tamirciye götürüp gözden geçirtmeniz en iyisi ekran panelini araştırın bu sitelerdende bulabilirsiniz ucuza,servis pahalıdır,servis parça satın almaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ebay'a vs. baktım ekran çerçevesi için ama hiç yok. El mahkum servis yani. Zaten çıkan dumandan herangi bir parçanın yandığı kesin sanırım. O da baya pahalıya patlayacak, zaten laptopu satmaya kalksam satamayacağım bi fiyata yaptırmak istemiyorum açıkçası. Mecbur yeni dizüstü alacağım galiba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

İlk mesajı güncelledim, yardım bekliyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.